Tapasvarianter

Helgen gick fort i vanlig ordning och nu börjar en ny vecka. Och vintern var återigen tillbaka. Jag som vårstädade i helgen, tvättade soffan och allt för nu kändes det som att våren var nära, haha. Idag är det snöstorm och blåst, och inte lite snö heller.

I torsdags åt jag och min bror ute och efter det tog vi en promenad upp på Hammarbybacken, utsikten därifrån på kvällen är supermysig med hela Stockholm framför sina ögon. Jag älskar att göra spontana grejer.


I går var vi ett stort gäng som gick på Pinchos och käkade och firade en familjemedlem vilket var mysigt, de har så god mat där, något för alla. Perfekt när man har barn också. Jag älskar att äta små rätter och att blanda lite. Tapasvarianter av mat är något jag föredrar. Det finns ett riktigt bra tapasställe i Hammarby sjöstad som heter Marina tapas också men jag rekommenderar starkt Pinchos för barnfamiljer. 

Jag drar mig för att gå ut i dag och hade gärna velat stanna inne hela dagen men jag ska iväg till tandläkaren och scana mina tänder för en ny skena, skenan jag hade tidigare gjorde ont så nu är det dags för en ny. 


Allmänt, Middagstips, Restauranger | #pinchos, Hammarby sjöstad | |
Upp