Vilken helg

Den gick på tok för fort i vanlig ordning och jag har njutit till max av både grillad mat, kortspel, långpromenad, gofika och chilli, butiken alltså.

Älskar att blogga på kvällen i sängen innan jag ska sova, få ur mig helgen och bara somna med ett stort leende på mina läppar. I fredags drog vi hem till svägerskan med familj för den ultimata spelkvällen, jag var så taggad, innan det grillade vi och mätta och belåtna, ja i mat magen var det sen dags att ta fram godiset och göra sig redo för att vinna i plump. Jag vann inte... Men nästa gång så. Jag älskar våra spelkvällar. Det slutar alltid med så mycket skratt. 

På lördagen följde dom med till Chillibutiken som ligger i Barkarby, vi packade med oss resgodis och åkte på en roadtrip dit. Vi åkte dit då vi fick en felbeställning på vårt mstbord. Vi fick inte alls det bordet vi beställde tyvärr men dom var så hjälpsamma så inga sura miner längre, nu väntar vi på det nya bordet. De har väldigt fin inredning för övrigt. 

Efter lite shopping åkte vi och käkade lunch tillsammans innan vi skiljdes åt. Jag var snabb med att lägga mig i bubbelbadet ute och lyssna på Lars Winnerbäck, den går i ett här hemma. Han är så bra, efter det blev det pannkaksmiddag och mys. 

I dag har vi haft en heldag ute, jag åkte iväg och shoppade lite på rean innan jag åkte och mötte upp resten. Vi tog en långpromenad med min andra svägerska med familj, vädret var superfint och vi "våldgästade" folk på vägen och stannade till på gofika med gammeldags vaniljglass med egenplockade jordgubbar till, jag kunde inte sluta äta.

När vi åkte hemåt stannade vi och köpte sushi och efter det blev det återigen ett bad ute till en stjärnklar himmel och Eldtuppen. Kan det bli så mycket bättre. 

Nu knyter jag ihop säcken om helgen och lägger mig med ett leende på läpparna, nöjd och glad. Tack alla för att ni gjorde denna helg till en grym helg. Jag känner mig så tacksam. 

Vi hörs imorgon. Godnatt. (sorry om jag är lite tankspridd i sättet att skriva men jag är tankspridd och jag vill bara få mitt andra utlåtande på min hjärnröntgen, jag undrar ibland över hur jag kan vara så lugn efter allt... Ahh nu vill jag bara ha svar.. Allmänt | |
Upp