Boost för din hy

Ett betalt samarbete med Nordic beauty bar

Att ta hand om sin hy hjälper mot både det ena och det andra, inte bara att huden känns fräschare utan den ser mycket fräschare ut. Jag har provat mängder med olika produkter för att hitta den som passar mig bäst och det är helt klart Serum som innehåller c vitamin. Min hy älskar det. Jag brukar applicera på kvällen efter att jag har rengjort huden noga och min hy känns väldigt bra när jag vaknar upp dagen efter. Att ta hand om sig både på insidan och på utsidan gör mer än vad du tror. Här är ett Serum jag tror du kommer att älska. Jag älskar Serum med c vitamin. 

Serumet hittar du här och är från märket Iossi, wow kolla bara den snygga fräscha designen dom har på sina produkter. 

För mig är det viktigt att inga produkter jag använder är testade på djur. Att bli vegetarian (jag äter bara fisk) var ett enkelt beslut för mig. Visst det händer några gånger per år att jag äter kött men inte mer än då och den största anledningen är hur djuren behandlas och självklart vill jag heller inte äta djur. Jag tar mitt ansvar så gott det går, jag är heller inte perfekt vilket jag inte påstår. Jag gör det jag kan. Jag vill tex att hönsen ska vara fria att gå både ute och inne när jag köper ägg. 

Men nu ska det här inlägget handla om hudvård och där är mitt val väldigt enkelt, jag vill ha bra, naturliga och produkter som ej är testade på djur helt enkelt. C vitamin Serum gör en otroligt härlig boost på hyn, och när vi bor som vi gör i Sverige är det ännu viktigare att ta hand om sin hud på vinterhalvåret då den kan bli ännu torrare. Visste ni föresten att vår hud är vårt största organ, organet som skyddar vår kropp. Och då är det en självklarhet att man ska ta hand om den på bästa sätt och få det där glowet. Din hy kommer att tacka dig när du tar hand om den. Jag märker sån stor skillnad väldigt fort när jag använder Serum med c vitamin. Ni som ännu inte har testat det så rekommenderar jag er att göra det. Börja med din nya rutin redan i dag. Glöm inte att tvätta bort sminket på kvällen, använd bra renglrningsprodukter, vadda med en ren liten handduk som bara är för ansiktet, torka ej ansiktet utan badda försiktigt och sedan tar du serumet och masserar in med lätta händer över ansiktet och halsen. Oftast glömmer man halsen, gör inte det. Lycka till med din "nya" hy. 

Allmänt | |
Upp