Drömjeans från H&M

Vad klädstilen förändras hos en själv genom åren. När jag var ungdom var det savannjeans och Leejeans som gällde, jag hade alla möjliga färger på savannjeansen. Senare upptäckte jag Gina Tricot, jag föll direkt för jeansen där, och det är fortfarande en storfavorit. Jeansen håller, dom sitter bra, prisvärda och följer kroppsform på ett bra sätt. Jag som har en svår jeanskropp med mina långa smala ben och breda höfter. I mångas ögon en typisk päronkropp.

Sen för några veckor sedan var jag inne på h&m, jag letade runt där och hittade kavajen jag var ute efter, en kavaj jag hade sedan tidigare men som nu är för liten. Jag passade på att kika lite bland rean och där hängde ett par vita vida höga jeans. Ja jag kan väl testa dom tänkte jag och hade inga stora förhoppningar alls då det är som sagt svårt för en päronkropp att hitta jeans.

Väl inne i provrummet sätter jag på mig dom och mina ögon måste ha glittrar något enormt medan ett stort leende fyllde mitt ansikte. 

Jeansen satt perfekt på min kropp. Jag älskar jeansen. 


Så tack H&M för att ni gör riktigt bra jeans. Mitt senaste köp är dessa blåa jeans som jag också älskar och som sitter precis så som jag vill. 


Allmänt, Tipsar | #höga jeans, #höga vita jeans, #jeans från h&m, #jeans hm, #vida jeans | |
Upp