Om så mycket

Alltså vilket väder hörrni, vilket väder. Jag har sugit in mig av den härliga luften, tagit emot solstrålarna och spenderat mycket av dagen ute på långpromenader, en ensam och en med min bror vilket var supermysigt och lite vardagslyx. 


Man måste passa på att vara ute när solen är framme. Som jag längtar till våren nu. Det är så mycket spännande som händer i vår, jag ska bli gudmor för första gången, det är flera bebisar som kommer i vår vilket jag ser så mycket fram emot, sen ska vi på koncert också på ett fjäll i norrland och en bekant till mig har gett oss lite tips på ställen vi bara måste besöka i närheten och när jag googlar på det, amazing. Som jag längtar. Norrland är otroligt vackert och jag har även bott där i två år, man levde verkligen på ett annat sätt än här i Stockholm. Man fick uppleva ett helt nytt liv. Dock behöver jag stockholmspulsen men att besöka Norrland ibland är underbart. 

Jag kan sakna att gå ut utanför dörren, sätta mig på snöskotern, köra på härliga skoterleder och sedan äta och dricka gott utomhus, känna den norrländska luften och lugnet. 

Jag flyttade till den staden i norrland som mina systrar bodde i då och det var ett av de bästa och att vi även bodde på samma område, båda bodde i lägenheter precis vid mig. Så himla mysigt. Nu är det verkligen spridda skurar, en bor nere i Malmö och en har flyttat ännu högre upp i norrland, och så har vi mig, i mitten. Tänk vart livet ändå tar en, varje kapitel i ens liv, det man upplever, vart framtiden tar en, det man vet, och det man inte vet. 

Hemmet är tipp topp och om några dagar flyttar vårt matbord och stolar ut vilket kommer att kännas väldigt tomt men det får glädja någon annan nu så får vi sitta på golvet och äta. Skämt å sido. Vi har hittat det nya matbordet vi vill ha och vi kör på samma stil som förut med ett runt bord, jag älskar runda matbord, det blir mer socialt när man ser allas ansikten. 

Jag lyckades vara väldigt produktiv i dag trots att jag inget hellre vill än att gå och lägga mig. Den här tröttheten tar verkligen kol på mig. Jag är under utredning för det och jag gjorde en mrt av hjärnan för någon vecka sedan där dom hittade två saker på båda sidor av min hjärna och när jag pratade med läkaren i går ska dom skicka vidare röntgenbilderna till en neuroradiolog som är högspecialiserad på just hjärnan så får vi se vad dom säger om fynden. Tycker det är lite obehag när det kommer till just hjärnan.. Och man undrar vad det betyder det dom ändå såg på röntgen. 

Allmänt | |
Upp