Pinchosdejt

Omg, varför har jag missat det här stället på flera flera år? Sist jag åt på Pinchos var när det precis var nyöppnat säkert. En gång. Som jag har missat något. Har ni ätit där? Maten var gudomlig, jag som älskar att äta i timmar, bara sitta och snacka, äta och framförallt äta lite av varje rätt. Jag har garanterat mina favoriter på menyn som är quasedillas, löjrom på något bröd och friterad mat. Rätt efter rätt beställde vi. Några av rötterna kom in flera gånger. 
 

Även dom alkoholfria godisdrinkarna var så goda. Dock köpte jag inga egna men jag smakade av de andra. Och efterrätten då, en femma av fem. Brownie med hallonsorbet. Omg. Vi tog Pinchos i Hammarby Sjöstad och det var supermysigt där. Vi välkomnades av popcorn som aldrig är fel. Middagen där blev i världsklass med mina fina. Jag vill dit snarast igen. Kan man få ett bättre betyg? Ett av mina nya favoritställen. 

Har ni förresten varit på toa där? Bara det var en upplevelse för sig. 

Efter en fantastisk middag avslutade vi kvällen hemma hos svägerskan och hennes kille med en spelkväll och godis. Så mycket skratt och leendet sitter i fortfarande. Vilken start på detta år. 

Allmänt, Middagstips, Restauranger, Tipsar | #pinchos, #pinchos Hammarby sjöstad | |
Upp