Tjejkväll

Vilken kväll. En riktigt härlig tjejkväll med min svägerska. Vi klickade redan från första dagen vi träffades och har hållit ihop sedan dess och umgås extremt mycket med varandra, hon är en sådan människa jag önskar att alla hade som bästa vän och det är till deras kommande bebis jag har fått äran att bli gudmor till. 

Min andra absoluta bästa vän har jag känt i tjugo år i år. Jag kan inte fatta det, i augusti har vi tjugoårsjubileum. Hur lycklig är inte jag som har så fina människor i mitt liv. 

Hur som helst, vi startade kvällen på Pinchos i Hammarby Sjöstad där vi beställde in fyra rätter var, jag körde på ett säkert kort och beställde in tre rätter som jag har ätit förut, sen testade jag även på EN ny feg som jag är. Sen blev det två efterrätter var på det, även det en efterrätt jag ätit förut, två av samma. Hur gott som helst. Är ni också typiskt människor som kör på "det säkra kortet" eller är ni mer vågade som provar på allt möjligt på menyn? 

Mätta och belåtna spenderade vi kvällen i Nacka Forum. Jag hittade massor av fint inne på HM. Jag behövde verkligen en ny garderob, kroppen förändras med tiden och man är inte femton år längre så det var välbehövligt. Svårt att förstå ibland att man faktiskt är trettio plus. Tiden går ruskigt fort nu. Det kändes som att det var typ två år sedan man gick ut högstadiet, samtidigt som man mognar på sig år för år och lär sig verkligen så mycket om sig själv och utvecklas. Jag älskar att utvecklas framåt. 
 
Nu går ögonen kors och tvärs och jag ska lägga mig under täcket och sova. 

Godnatt. Allmänt | |
Upp