Välkommen år 2022

Det är redan år 2022. Tre dagar in på det nya året och allt går verkligen så fort. Nyåret var toppen. Vi var ett gäng vänner som firade in året med en trerätters middag och massor av snack. Till förrätt blev det en hemmagjord magisk skagenröra på stekt färskt bröd, det blev en hit. Till varmrätt blev det hasselbackspotatis och hälleflundra för min del och till det en supergod sås, sallad och grönkålschips. Till efterrätt skulle vi ha gjort gino med kiwi, ananas, banan och jordgubb med vit choklad över men vi var så mätta efter all mat så vi tog bara lite glass. Allt gick i ett och när klockan slog 00.00 önskade vi in det nya året tillsammans på vår altan med tomtebloss. Det blev ett perfekt nyår.

Så vi säger hej då till år 2021 och välkomnar år 2022 som har startat väldigt bra. I går mötte vi upp svägerskan med familj och så kikade vi lite på mellandagsrean, bland annat på Mio där jag visade min drömsoffa som kommer i slutet av januari. Den är så fin, längtar så mycket efter att visa er soffan. Sen hittade jag ett så fint avlastningsbord i samma serie som vårt köksbord är och jag blir så ledsen över att vårt köksbord inte finns i en större modell. Vill så gärna behålla det men det är för litet tyvärr.

Efter att ha gått i affärer ett tag käkade vi middag tillsammans och spelade spel, tp och parterapi. Båda superroliga spel så det kan jag tipsa om. TP finns i en mängd olika upplagor och spelet parterapi var helt okej, väldigt roligt och mycket skratt.

Efter en perfekt kväll la jag mig med ett leende på läpparna. Vilken början på år 2022.

I morse startade dagen med en promenad på söder bland annat. Älskade Södermalm, om det är någon plats mitt i smeten jag kan tänka mig att bo på är det där, jag älskar söder. 

Resten av dagen har varit slapp, förutom lite jobb emellanåt.


Allmänt | |
Upp