Bucketlist đŸŒŒ

Jag har alltid haft lite Ă„ngest över att mina smĂ„syskon blir Ă€ldre och att det inte kommer att vara som förut hemma i mitt familjehem nĂ€r en efter en flyttar hemifrĂ„n. Det har det vĂ€l inte varit som förut sedan vĂ„r mamma dog. Men Ă„ren gĂ„r. Jag blir Ă€ldre. Mina smĂ„syskon blir Ă€ldre. Och i gĂ„r umgicks vi alla fyra och satt och snackade om saker som hĂ€nt under sommaren hittills vilket var sĂ„ himla mysigt. Som fyra bĂ€sta vĂ€nner som inte trĂ€ffats pĂ„ nĂ„gon vecka som ska ta igen allt. Alla Ă€r ivriga pĂ„ att sĂ€ga sitt samtidigt som vi lyssnar och skrattar otroligt mycket tillsammans.

Åren gĂ„r verkligen fort och det Ă€r lite lĂ€skigt nĂ€r man tĂ€nker pĂ„ det. Det Ă€r sĂ„ mycket man vill hinna med och att skriva om sitt eget liv Ă€r ibland svĂ„rt. Alla drömmar man vill uppleva, hur man vill att vardagen ska se ut, hur man helt enkelt vill att sitt liv ska se ut och hur tacksam man ska vara för varje dag man fĂ„r tillsammans med dom man tycker om. För Ă€r det nĂ„got jag har lĂ€rt mig med min mammas olycka och död Ă€r att livet kan vĂ€ndas upp och ner frĂ„n ena sekunden till den andra och att man inte ska ta sina nĂ€ra och kĂ€ra för givet. 

Jag har en lĂ„ng bucketlist som jag betar av med Ă„ren samtidigt som nya saker tillkommer pĂ„ listan. Och det Ă€r sĂ„ himla kul att uppleva dom sakerna. Det behöver inte vara mĂ€rkvĂ€rdiga saker överhuvudtaget utan det viktigaste Ă€r att det Ă€r saker som jag vill uppleva. För mig var det oerhört stort att fĂ„ sĂ€tta ett kĂ€rlekshĂ€nglĂ„s med mitt och min killes namn och datum ingraverat pĂ„ en speciell plats. Det har jag drömt om sedan jag var liten att fĂ„ göra och den kvĂ€llen var helt magisk och nĂ„got jag kommer att leva pĂ„ lĂ€nge. Det dĂ€r lilla hĂ€nglĂ„set som betyder sĂ„ mycket för mig. PĂ„ lördag Ă€r det dags igen och pirret i magen har redan börjat, jag Ă€r sĂ„ ivrig pĂ„ att Ă€n en gĂ„ng uppleva en sak pĂ„ min bucketlist. Nu hoppas jag bara att vĂ€dret hĂ„ller i sig för i sĂ„fall kommer kvĂ€llen bli som tagen ur en romantisk film. Jag lĂ€ngtar. Jag berĂ€ttar i helgen vad det Ă€r vi ska göra. Det Ă€r nĂ„got riktigt romantiskt som jag aldrig gjort tidigare. 


AllmÀnt | |
Upp