Helgen

Vilken helg. I går spenderade jag hela dagen hemma hos svärmor där en av mina saker på min bucket list hände. Jag lärde mig att sticka, okej inte fullt ut men första steget till att det ska bli sockor och jag är supernöjd. Jag ser fram emot nästa gång vi ska sticka tillsammans. Det är så rofyllt och roligt. Nästan som att man försvinner bort i sina egna tankar och helt plötsligt har man gjort flera varv.


Vi käkade både lunch och middag där och jag lekte med de små nästan hela dagen vilket var så mysigt. Jag älskar när de ropar på mig och vill att jag ska vara med i deras lek. Jag kan tänka mig känslan när ens egna barn säger "mamma" pappa" för första gången. Den måste vara fantastisk. Och till er föräldrar, fan vad jag beundrar er. 


I dag kom Albert (min storpudel) hem efter tio dagar med sin husse, nu ska jag ha honom extra länge vilket ska bli mysigt. Vi startade dagen tidigt med en riktigt lång promenad i skogen och sedan satte vi oss vid en sjö i en timme och bara njöt. Sedan köpte vi glass och tog en långpromenad hemåt. Det blev en mils promenad till slut. 

Vi myste även med killens familj i en park nu på eftermiddagen. En helt klart fantastisk söndag. 

Allmänt | |
Upp