Elaka människor!!!

Jag är så trött på människors elaka och falska  beteenden. I det här inlägget kommer jag låta som en bitter 30plussare men jag måste bara skriva av mig lite om detta ämne, beteenden. Mer specifikt, elaka beteenden. Det är ett ämne jag kan grotta ner mig i länge och tycker att det är extremt intressant att prata och skriva om.

Jag har så svårt att förstå när människor är elaka mot andra. När man använder sig av elaka ord i text och i det man säger. Hur människor tar till elaka handlingar. Och sen skyller ifrån sig sitt elaka beteende på alkoholen, på sin dåliga uppväxt, på andra saker eller ingenting alls. Då har jag bara lust att säga att, vet du vad, du är bara helt enkelt en elak människa. Thats it. Ursh vad hemsk jag låter nu. Men så är det. Det finns tyvärr elaka människor, med bra sidor även dom.

När man stöter på dessa människor och de kanske säger något elakt, skriver något elakt till en har jag svårt att veta hur jag ska bemöta det. Hur bemöter ni när någon säger eller skriver något elakt till dig? Jag har så svårt för människor som sitter bakom sina skärmar och skriver personangrepp, använder sig av elaka ord, folk som säger elaka saker, använder sig av fysiskt våld och folk som inte kan kontrollera sig själv på ett bra sätt som går ut mot andra.

Vad kan man egentligen göra åt elakhet och hur får man stopp på det?

Jag är så trött på att "ja men den människan mår inte bra" höra ursäkter. Jag är trött på att människor drabbas av andra människors elaka beteenden. Jag är så trött på elakheter. 

Vilket är det bästa sättet att få stopp på det då? Vad ska man säga till dessa elaka människor så att dom fattar? . Jag vet själv inte hur jag ska bemöta det annat än att gå därifrån, kanske skriva okej bara eller liknande för att argumentera mot dessa individer går inte. Så hur ska man göra om man får personliga påhopp? 


Allmänt | |
Upp