En perfekt sommarkvĂ€ll đŸŒŒ och ett större bröst....

Det kĂ€nns som att det var sĂ„ lĂ€nge sedan jag bara bloggade om sjĂ€lva dagen. Det hĂ€nder sĂ„ mycket men vissa saker vill jag inte blogga om. Sen tycker jag att det Ă€r vĂ€ldigt kul att blogga om specifika Ă€mnen istĂ€llet, jag Ă€r inte sĂ„ bra pĂ„ att blogga om just vardagen men jag börjar bli bĂ€ttre. Vardagen Ă€r mer för mig sjĂ€lv sĂ„ att man har ett minne, detta Ă€r ju min dagbok. 

I gĂ„r kvĂ€ll Ă„t vi middag hos min pojkvĂ€ns mamma, hans övriga familj var Ă€ven dĂ€r och vi satt i hennes lummiga vackra trĂ€dgĂ„rd och Ă„t en fantastiskt god somrig pastasallad med flĂ€skfilĂ©, melon och massor av annat gott i. Ni som verkligen kĂ€nner mig vet hur lĂ„ngsamt jag Ă€ter och hur mysigt jag tycker det Ă€r att sitta och njuta av maten lĂ€nge medan man snackar om livet. NĂ€r andra var inne pĂ„ sin andra och tredje portion var jag fortfarande inne pĂ„ min första, haha. Jag Ă€r ingen rolig person att Ă€ta med om man har brĂ„ttom. Det bjöds Ă€ven pĂ„ hemlagad flĂ€dersaft, rabarbersaft och rödvinbĂ€rssaft. Jag kunde inte sluta dricka av saften. EfterrĂ€tten bestod av rabarberpaj och vaniljsĂ„s, en av mina absoluta favoritefterrĂ€tter. Den var supergod. 


Barnen lekte sĂ„ snĂ€llt i trĂ€dgĂ„rden, de kan sĂ„ himla mycket fast de inte Ă€r sĂ„ gamla. SĂ„ intressant att se dessa smĂ„ individer och deras utveckling. Jag Ă€r sĂ„ barnkĂ€r och tycker att det Ă€r sĂ„ mysigt med barn, men jag har aldrig varit sugen pĂ„ att skaffa egna barn. Ă„r inte det lite lustigt?

PĂ„ kvĂ€llen Ă„kte vi och handlade innan vi la oss i soffan och sĂ„g pĂ„ ett avsnitt av Stranger Things. 


NĂ€r jag ser den hĂ€r bilden pĂ„ mig sjĂ€lv pĂ„mind jag om en sak jag lĂ€ste om i gĂ„r dĂ€r mĂ€nniskor lĂ€gger ut bilder pĂ„ andra och kommenterar dessa mĂ€nniskor pĂ„ ett negativt sĂ€tt. DĂ„ var det en bild pĂ„ en tjej som hade en liknande pose som jag har och dĂ€r hennes bröst ser olika stora ut. För drt första Ă€r inte höger och vĂ€nster sida identisk och för det andra spelar det roll hur man stĂ„r. PĂ„ den hĂ€r bilden ser mitt ena bröst mycket större ut Ă€n det andra men de Ă€r lika stora. Allt handlar om vinklar, poser m.m. Och sen tycker jag inte att man ska kommentera öppet nĂ„gon annans utseende pĂ„ ett negativt sĂ€tt. HĂ„ll det med dina vĂ€nner. Varför mĂ„ste folk skriva elaka kommentarer om andras utseenden till personen. Jag har sjĂ€lv fĂ„tt det pĂ„hoppet för nĂ„gra Ă„r sedan och jag mĂ„dde förjĂ€vligt av det. Att folk kan vara sĂ„ vidriga. Jag fattar inte det. 
AllmÀnt | |
Upp