Lycklig i hela kroppen

Jag hoppas verkligen att det finns en där ute för alla som vill ha ett förhållande. Vissa kanske faktiskt vill leva som singlar och det är helt okej. Jag som verkligen vill hitta min perfekt match har hittat honom. Jag och min kille klickar något så enormt bra, tänk er the notebook fast bara det underbara scenerna, det är typ så vi har det. Man ska inte nöja sig med något okej, man ska hitta personen som gör en lycklig i hela kroppen, ända in i själen. 

I går spenderade vi säkert fyra timmar i nacka forum. Vi käkade mongoliskt till lunch som var galet gott, har ni inte testat deras buffe än så har ni missat något. Sen höll vi på att dö av värmeslag inne på h&m. Deras provrum var så sjukt varma och de var kläder överallt. Säkert ett trettiotal plagg i det provrummet jag fick.. Jag hittade lite kläder och sedan köpte vi en varsin juice på joe and the juice, jag har bara testat deras hell of a nerve än så länge. Efter fyra timmar av magknip av allt skratt så begav vi oss till Sickla. Jag fick min födelsedagspresent av min pojkvän som jag bara måste visa er här på bloggen. Ska jag berätta vad jag fick eller ska jag vänta lite? Ja okej då, jag väntar lite. Haha. 

I dag har vi varit på långpromenad, sedan kom regnet och då har vi fixat en hel del inne.  Nu blir det middag, hemlagade järpar, potatismos och lingon. Imorgon ska vi faktiskt på två museum. Mer om det imorgon. Jag ser verkligen fram emot morgondagen. Allmänt | |
Upp