Sagolika kvällar och elaka påhopp.

I går fick jag ett ryck efter det att vi hade avnjutit en fantastisk middag som bestod av en enkel förrätt med scampi och crabstick, till huvudrätt blev det olika smaker av räkor. Det var så sjukt gott att jag hade svårt att sluta äta.

Efter middagen var solen fortfarande framme och vi bestämde oss för att åka ut till havet och sätta oss högt upp på klipporna och bqra mysa. Det var bara vi där. Det enda som hördes var när vågorna kluckade mot klipporna. Hade det inte varit så mycket knott hade jag velat stanna tiden och bara njutit. Det var så vackert. Undra om någon hörde mitt hysteriska skratt.

En perfekt sommarkväll och nu är jag redo för en väldigt mysig helg som jag berättar mer om sedan. 

Nu till något helt annat. Här om dagen hände det något märkligt i affären. Det var en kvinna som inte kunde sluta stirra på mig. Till slut blev det nästan lite obehagligt och jag var så nära på att gå fram och fråga lite snällt varför hon glodde på mig hela tiden men jag visste inte hur jag skulle be henne sluta glo. 

En annan sak som jag är så jävla trött på är när folk skriver fula ord till andra bakom sina skärmar... Att människor är så elaka mot andra. Jag är allergisk mot sådana människor så jag vill inte provocera tillbaka men ibland är det nära. Inte att använda mig av fula påhoppande ord men på ett konkret och tydligt sätt berätta att det där var inte okej. Jag själv använder mig inte av elaka ord men jag är tydlig. Kanske är det provocerande i andras ögon? Hur gör ni när någon är elak mot er och gör riktiga påhopp? Jag trodde bara barn var så här elaka, personer som inte lärt sig hur man beter sig. Men tyvärr är vuxna lika vidriga. När ska det här få ett slut? Och hur ska man bemöta detta? 


Allmänt | |
Upp