The nannys 😅

I gĂ„r var jag och min vĂ€ninna nannys till varsit barn hela dagen och bokade en dejt tillsammans. Vi började dagen i badhuset dĂ€r det var nĂ€stan folktomt. Det var fler pappor Ă€n mammor dĂ€r och jag fick höra att papporna gĂ€rna gĂ„r till badhuset för att trötta ut sina barn. 

Det var en mysig förmiddag dĂ€r Ă€ven fast man blev lite trött i huvudet. Ljudet Ă€r sĂ„ annorlunda i ett badhus och det blir nĂ€stan lite svĂ„rt att bĂ„de prata och lyssna pĂ„ varandra. 

Barnen Ă€lskade att vara dĂ€r. Och vid lunchtid drog vi till mc donalds och satte oss dĂ€r lĂ€nge och Ă„t skrĂ€pmat vilket var fantastiskt gott. Haha. 

Innan vi skiljdes Ă„t tog vi en promenad. Jag hade hoppet om att fĂ„ "mitt barn" att somna i vagnen men det gick inte. Han var sĂ„ upptagen med att titta pĂ„ skogen. Vi skiljdes Ă„t i skogen och jag fortsatte att vara nanny pĂ„ eget hĂ„ll. Vi tog en lĂ„ng promenad med hunden innan vi gick hem och hade en stund vila framför fĂ„ret shaun. 

Efter det lekte vi i parken en bra tag innan vi tog en promenad till. 

Senare pĂ„ eftermiddagen blev han upphĂ€mtad av sina förĂ€ldrar. 

Dagen som nanny var riktigt lyckad. Det var sĂ„ mysigt och jag var stolt bĂ„de över mig sjĂ€lv och över honom. Älskade barn. 

EfterĂ„t var jag sĂ„ trött och tĂ€nkte pĂ„ er förĂ€ldrar dĂ€r ute. Hur grymma ni Ă€r och vilken ork och vilket tempo ni har varje dag. Herregud. Jag hade aldrig klarat av det. 

AllmÀnt | |
Upp