The nannys 😅

I går var jag och min väninna nannys till varsit barn hela dagen och bokade en dejt tillsammans. Vi började dagen i badhuset där det var nästan folktomt. Det var fler pappor än mammor där och jag fick höra att papporna gärna går till badhuset för att trötta ut sina barn. 

Det var en mysig förmiddag där även fast man blev lite trött i huvudet. Ljudet är så annorlunda i ett badhus och det blir nästan lite svårt att både prata och lyssna på varandra. 

Barnen älskade att vara där. Och vid lunchtid drog vi till mc donalds och satte oss där länge och åt skräpmat vilket var fantastiskt gott. Haha. 

Innan vi skiljdes åt tog vi en promenad. Jag hade hoppet om att få "mitt barn" att somna i vagnen men det gick inte. Han var så upptagen med att titta på skogen. Vi skiljdes åt i skogen och jag fortsatte att vara nanny på eget håll. Vi tog en lång promenad med hunden innan vi gick hem och hade en stund vila framför fåret shaun. 

Efter det lekte vi i parken en bra tag innan vi tog en promenad till. 

Senare på eftermiddagen blev han upphämtad av sina föräldrar. 

Dagen som nanny var riktigt lyckad. Det var så mysigt och jag var stolt både över mig själv och över honom. Älskade barn. 

Efteråt var jag så trött och tänkte på er föräldrar där ute. Hur grymma ni är och vilken ork och vilket tempo ni har varje dag. Herregud. Jag hade aldrig klarat av det. 

Allmänt | |
Upp