Tips på enkla dejter

Att ta hand om sitt förhållande är jätteviktigt för att kärleken och närheten ska blomstra på allra bästa sätt. Bryta den där vardagen på enkla sätt men som gör så mycket för er två.

Ett tips är att ta med middagen ut. Leta upp en fin plats och njut av varandras sällskap. Köp med mat eller laga något hemma och stick ut i sommarvärmen om vädret tillåter. Byt miljö, mys tillsammans. Det var precis det vi gjorde i går. Vi köpte med oss mat och gick upp på ett berg med en riktigt vacker utsikt och satt länge och åt middag och bara snackade en massa om livet. Glöm inte bort varandra. Glöm inte bort att bryta vardagen och framförallt prata med varandra. Det är enkelt och så viktigt.

Efter några timmar köpte vi glass och gick hemåt. Supernöjda med vår kväll. En riktigt härlig sommarkväll och en underbar dejt. Jag är sugen på en repris ikväll och har förberett middagen. Får se om det blir samma ställe eller om vi letar upp en ny plats. 

Jag och min pojkvän har känt varandra i många år och något jag bara älskar med oss är att vi har en superbra kommunikation. Jag har aldrig träffat någon som honom och när vi pratar stannar tiden och vi kan verkligen prata om allt tillsammans. Jag har hittat det jag alltid har sökt efter vilket gör mig otroligt glad. Han är otrolig. Han får mig att känna mig otrolig. 

Nu tappade jag lite av tråden och vi återgår till tips på enkla och mysiga dejter. En annan dejt om vädret är sämre är att hoppa i myskläderna, 
ta bilen till en mysig sjö, helst en sjö där du kan parkera precis vid vattnet, ta med er något gott att äta, se och hör regnet ösa ner utanför bilen. Njut av maten och sällskapet. Hur mysigt. 

Självklart kan man även ha mysiga dejter bara hemma, tänd lite ljus, sitta vid middagsbordet, ge tid till varandra och bara snacka en massa. För mig är det viktigt att ha en partner att kommunicera med och det är väl egentligen det som hela det här inlägget handlar om. Kommunikation. För mig stärker det bandet otroligt mycket mellan mig och min partner iaf. 

Allmänt | |
Upp