Är det dags att flytta?

Jag tror att de flesta av er håller med mig om när jag säger att flytta inte är det roligaste som finns. Då menar jag såklart när man ska packa ner alla sakerna. Det är alltid mer än vad man tror och att sedan bära alla kartonger och möbler är mindre kul. Jag blir bara stressad av att tänka tanken på att flytta och allt jobb och tid det tar. Det finns inget tråkigare.

Som tur är så finns det hjälp att få. Både med själva flytten men också med att packa ner allt från porslin till att paketera möbler så att allt kommer till det nya stället på bästa möjliga sätt och det bästa av allt, du får hjälp med det. Du slipper att packa, du slipper att flytta och inte nog med det Grabbarna Flytt hjälper även till med flyttstädningen. Du slipper att höra av dig till massor av olika företag, grabbarna löser allt åt dig.


Grabbarna Flytt har funnits sedan 2015 och startade med att tre grabbar hjälpte familj och vänner med deras flytt på sidan av studier för att sedan känna att det var det här de ville göra. Nu finns dom både i Helsingborg och i Stockholm redo att hjälpa till när det är din tur att flytta. Hur skönt är det inte att slippa packa, slippa bära tunga kartonger och möbler. Det enda du kan fokusera på är att inreda ditt nya hem, den roliga delen av flytten. Du slipper lägga ner massor av tid och stress.

Tänk om just du har köpt ditt drömhus eller drömlägenhet och ska flytta ut ur det gamla, uppleva ett nytt kapitel i ditt liv. Härligt. Njut av det och låt andra sköta det jobbiga åt dig. De är redo för att hjälpa dig med just din flytt.

Allmänt | #flytta, #flytthjälp, #grabbarna flytt, #grabbarnaflytt, #hjälp med att flytta | |
Upp