En dag på söder

Vilken mysig dag det blev i går. Jag mötte upp min syster som bor i en annan del av Sverige, rätt långt bort om jag ska vara ärlig. Det var länge sedan vi sågs men det känns som i går när vi väl träffas.

Vi åkte till söder där vi satte oss på en kinarestaurang vid Mariatorget och käkade lunch. Den finns kvar än idag fast det var hundra år sedan jag bodde här och har käkat på den restaurangen så mycket när jag var liten. 

Vi satt och snackade i flera timmar innan vi tog en lång promenad genom söder, upp på Mariaberget och Skinnaviksberget och njöt av den vackra utsikten över Stockholm. Vi hamnade till slut på ett uteställe där vi satt i solen på Hornsgatan och tog något kallt att dricka. Så mysigt att få träffa henne och catcha up lite. 

Jag skriver ett längre inlägg senare för just nu går mina ögon i kors. Jag gick upp fem i morse och nu sitter jag här och kämpar med att hålla mina ögon öppna. Jag har ett viktigt jobbmöte klockan 9.00 så här sitter jag nu på jobbet. Ibland önskar man att man gillade kaffe för jag hade behövt en kopp nu. 

Även om lunchen inte såg så god ut var det gott. 

Allmänt | |
Upp