En midsommardröm

Vilken perfekt midsommarafton vi hade i går. Vi firade med killens familj och åt smörgårdstårta och sedan både passionscheesecake och jordgubbstårta till efterrätt som var så goda. Jag älskar lugna tillställningar och jag satt och njöt av att få uppleva hur dessa människor firar midsommar.

Jag läste en influencers reportage i en tidning som handlade just om midsommarafton och alkohol och hur barn faktiskt påverkas av miljöer där deras föräldrar dricker. Att barn känner av stämningar, känner doften av sprit m.m och hur deras trygga punkt här i livet inte blir så trygg längre, att de känner av att ens förälder inte har riktig kontroll på barnet. Jag tänkte berätta mer om detta i veckan för jag tycker att det är ett sånt viktigt ämne att skriva om.

Men nu fortsätter vi med vår midsommar, som inte innehöll någon alkohol alls utan den innehöll dans runt en midsommarstång, lekar för barnen och massor av sånt istället. Vädret var på topp (hur ofta händer det på midsommarafton) vi satt länge på altanen, ja hela dagen och bara umgicks vilket var perfekt. Ibland blev det vattenkrig, och jag funderade på att ta ett kvällsdopp på kvällen i en sjö men det blev inte så, haha. 

På kvällen gosade vi ner oss i soffan och idag sov vi länge och har precis ätit frukost i sängen. Får se vad denna dag har att erbjuda. Hoppas att ni också hade en fin midsommar. 

Allmänt | |
Upp