Vilken helg

Den här helgen har gått alldeles för fort och innehållit så fina stunder och nu känns det som att sommaren är här på riktigt.

I fredags myste vi bara hemma och senare på kvällen kom min bror och hans kompis förbi en liten stund och hängde.

I lördags träffade vi killens kompisar och käkade middag, vi grillade french hot dog (barndomsminnen från när man alltid köpte french hot dog på OK på kvällarna när man var tonåring) och jag blev påmind senare om att nu är det verkligen sommar. Jag tror att jag fick ca tio myggbett. Det är nog det värsta på sommaren, alla myggen. Tur att man slipper äta malariatabletter som i Tanzania. På kvällen satt jag ute med barnen och ritade, sen lekte vi kurragömma innan det var dags för oss att åka hem. 

I söndags startade vi dagen med en loppisrunda, vi fyndade en hel del saker. Jag köpte bland annat pussel till min bästa väns dotter och min guddotter. Efter några timmar gick vi hem och hoppade in i duschen. På kvällen var vi bortbjudna på tacomiddag hos mina vänner och jag fick träffa mina älskade "barnbarn" tänkte jag säga, men min guddotter nummer två och hennes storebror på två år. Alla mina vänner har barn vilket är supermysigt, då får man passa på att leka av sig eftersom att man själv inte har några barn. Jag är uppväxt med barn runt mig, både mina småsyskon men också barn på jour då mamma drev jourhem. Jag älskar barn och är väldigt barnkär men jag vet faktiskt inte hur jag ställer mig till frågan om att skaffa egna barn. Jag är en grym barnvakt och det kanske räcker. Ibland kan jag känna mig "ensam" i att alla i min närmaste krets har barn och hittar på massor med saker som föräldrar gör och då känner man sig kanske lite "ensam" om ni förstår vad jag menar. 

Jag blev bjuden på en riktigt fräsch och somrig drink i går (alkoholfri då jag ej dricker alkohol) med smak av rabarber. Jag måste fråga om receptet. En annan somrig drink jag kan tipsa om är bubbelvatten (naturell) fläderblomslättdryck och massor av mynta. Så god. Rabarberdrinken kan vara en ny favorit, eller iaf delad plats med fläderdrinken. 

Idag har jag planer på eftermiddagen men det får ni läsa om i morgon. Innan det ska jag förbereda lite inför ett jobbmöte imorgon och lite så. Jag ser så himla mycket fram emot denna dag. Så mycket kan jag säga. 

Allmänt | |
Upp