Nå ut på ett snyggt sätt med rätt tryckeriNär jag gick på Nackademin var mitt förstahandsval någonting med tryckeri, jag tror att linjen hette grafisk designer eller något liknande men den var så populär så jag kom istället in på mitt andrahandsval vilket var tråkigt då jag alltid tyckt att designa produktblad är roligt. Jag fick göra min praktik senare på Bahnhof där jag faktiskt fick hjälpa till med just att designa deras produktblad.

Nu får jag istället skriva om Norrmalmstryckeriet som är ett tryckeri Stockholm vilket bara är så kul för att det är något som intresserar mig. Så behöver du hjälp med att trycka upp alltifrån broschyrer, böcker, mappar, foldrar, affischer och kuvert så ta till hjälp ett proffs som är en av de största i vår huvudstad. Både du som är privatperson och företag kan med hjälp av dom nå ut till era målgrupper på ett professionellt och snyggt sätt. Inget jobb är för litet eller stort och behöver du banderoller eller planscher så fixar dom det med. Få ditt företag att synas, vilka färger är typiskt för just ditt företag? För att synas måste man sticka ut och bli ihågkommen.


För att kunder ska bli nöjda måste man leverera goda resultat vilket gör att man skapar bra relationer vilket i sin tur leder till fler jobb och det är just det dom har gjort och med lång erfarenhet kring grafisk industri har dom blivit en av Stockholms populäraste tryckfirmor.

Allmänt | #norrmalms tryckeri, #tryckeri, #tryckeri stockholm | |
Upp