Kärleksspråk ❤️

I går hade jag den bästa vyn att jobba i, vid havet. När jag satt där mellan samtal och mejl så satt jag och tänkte på det här med kärleksspråk och hur viktigt det är i en relation. I en lycklig relation. Jag skulle nog säga att det finns två grund "kärleksspråk" man ska utgå från och det är den kärleken du vill ge till din partner, alltså ditt sätt att visa kärlek på. Det kanske är att du tex älskar att skriva små lappar med kärleksord varje morgon till din kärlek. Sedan har vi den typ av kärlek som din partner älskar. För honom eller henne är kärlek kanske att få hålla om dig i soffan. Du har ditt sätt att visa kärlek men du måste också uppmärksamma din partners kärleksspråk. Vad gillar den personen.

När man läser varandras kärleksspråk utvecklar man en relation som är både sund och lycklig vilket gör att ni kommer ännu närmare varandra.

Har du koll på ditt kärleksspråk gentemot din partner? Har du uppmärksammat din partner på vad som är kärlek för just dig? 

Tänk på att ha en dialog med varandra och uppmärksamma kärleksspråk et mellan er. Det gäller i alla relationer. Vi är olika och vi har olika kärleksspråk. Lär er att läsa det. 

Man brukar säga att det finns fem kärleksspråk. Fysisk beröring, gåvor, kvalitetstid, tjänster och bekräftande ord. Vilket av dessa är ditt primära kärleksspråk? Vilket är det som får dig att känna dig som mest älskad och sedd? 


Äntligen har jag ett pass, mitt gamla går ut om två veckor och först hade jag inte tid förrän i augusti men nu har jag passet. Som jag nämnde tidigare så blir det nog ingen resa i år. Men man vet aldrig. 

Till middag lagade vi en egen variant av langos och på brödet hade vi rom, räkor, potatis, gräddfil och rödlök. Men för att uppleva den bästa langosen måste man åka till Ungern. 

I dag har jag ett samarbete att göra och en hel del annat att göra så det är bara att sätta igång. Men jag startat nog dagen med en motionsrunda med hunden. Vi hörs om en stund igen. 

Allmänt | #fem kärlensspråk, #kärlek, #kärleksspråk, #qoutes | |
Upp