Lite läskigt var det att berätta

Jag vill bara poängtera att jag inte är gravid utan inlägget nedan handlar om att faktiskt inte vilja ha barn. Och självklart har jag fått godkännande från min kille att lägga upp texten. Jag ber alltid om hans åsikter och att han får läsa igenom texterna jag skriver innan publicering där han är inblandad.

Det känns faktiskt skönt att "komma ut" med det så här i efterhand. Min familj och vänner vet redan mina tankar kring barn. Och nu vet ni det mina läsare. Det var faktiskt lite läskigt att publicera texten men jag tycker samtidigt att det är ett viktigt ämne att prata om. Att kanske släppa press och stress för andra som sitter i samma situation. Jag hade velat läsa om just detta då mycket handlar just om att man ska skaffa barn istället för ett valt liv utan barn. Vi människor är ju som vi är, vi apar efter, följer normer, alla ska tycka som en själv, helst också leva som en själv men så ska det inte vara utan man ska leva sitt eget liv. 

Jag är inte avundsjuk på människor som har barn och jag hoppas de inte känner avundsjuka på att jag inte har barn utan istället känner en lycka att de har barn, samtidigt som jag känner en lyckan med att inte ha barn. Ja ni fattar. 

Allmänt | |
Upp