Min födelsedag

Vilken fin dag det var i går, lite för varmt men nu ska man inte klaga när det äntligen är kalasväder här i Sverige.

Jag fyllde år i går och det firade jag med att njuta av solen hos min familj på dagen. Min bror var ledig från jobbet och bjöd mig på en sushilunch som han köpte med hem och så satt vi länge och åt på altanen. 


Han tog senare med Albert (min hund) till några kompisar och deras hundar så att han fick busa av sig och även bada. Jag fortsatte min dag i solstolen i skuggan.

På kvällen hämtade min kille upp mig och så åkte vi och köpte middag och efterrätt. Vi skulle bjuda min familj på smashburger och glass till efterrätt. Maten blev sjukt god och tyvärr åt man lite för mycket. Vi snackade länge om roliga Thailandminnen och jag kan tänka mig att åka till detta land en gång till trots att jag redan varit där fem gånger tidigare. Jag har fått så fina presenter, älskar min handkräm från Clarins, den måste jag tipsa om. Sen lite produkter från Rituals av mina bästa vänner vilket påminde mig om en sjukt rolig sak som hände för inte alls länge sedan när vi var och shoppade. Då kom det fram en kvinna med ett paket hon hade fått men inte orkade släpa på och det var massvis med produkter från just Rituals i den gröna serien. Vi tackade och tog emot denna present (ej stulet) det kanske inte låter så kul när jag skriver om det men. Nu fick jag produkter från den vita serien vilket luktar mumma. Älskar Rituals produkter och en av mina absoluta favoritparfymer är därifrån. På tal om parfymer måste jag visa er sen vad jag beställde till mig själv i present, två av mina favoritparfymer som jag har avgudat i flera flera år, men jag visar dom sen för jag ska alldeles straxt iväg. Sedan fick jag presentkort på H&M vilket alltid är kul att få. Det är synd att H&M har slutat med sina "kostymkjolar" som jag älskar, dom jag har är tyvärr min rumpa för bred i idag. 

Jag saknade ett samtal från min älskade mamma i går, samma visa varje år där jag sitter och väntar på att hon ska ringa. Jävla onödiga olycka som kostade min person livet. Saknade hennes frukost som hon alltid gjorde till mig på min födelsedag med bland annat Frödinges kladdkaka. Så god. Du fattas mig. 

Tack alla som firade mig här om dagen, tack alla för era fina gratulationer, tack familjen för ett mysigt firande i går. Tack!


Allmänt | |
Upp