När drömmar blir verkliga 😭❤️

I hela mitt liv har jag älskat kärlek och romantik, och jag har en lista på romantiska kärlekshandlingar som jag vill uppleva och i går blev en av mina största drömmar till verklighet.

Vi hade en så mysig dag på Södermalm i går. Vi gick in i säkert varenda second hand butik vilket var så kul. Sedan gick vi in i en chokladbutik på Timmermansgatan och köpte en ask med choklad plus olika chokladkakor. Min gamla skola ligger precis där och minnen från södertiden dök upp. Söder känns verkligen bekant och hemma för mig. Det var ändå mitt liv de tio första åren av mitt liv, att få uppleva söder på 80 och 90 talet var speciellt och det känns som att tiden har stannat av där vilket är fantastiskt. Jag älskar den lagom puls, stilen (även om det inte är en stil jag själv har) avslappnade människor, allt. 

Vi åt en thaimiddag och satte oss sedan på Mariaberget och åt choklad, njöt av livet och utsikten. Vi blev smygfotade av en kille och bilderna blev grymma på oss, så tacksam för dom bilderna. Här är en av dom. 


Sedan gick vi sakta mot slussen uppe på träbron. Jag fick dessutom uppleva min dröm nu, att få sätta ett ingraverat hänglås på en betydelsefull plats, inombords grät jag av lycka och vi stod länge och kysstes över en utsikt över vackra Stockholm. Älskade hänglås, äntligen. Äntligen kan jag bocka av detta på min lista. Jag var så nervös att sätta hänglåset på plats, fjärilarna i magen fick sånt liv och jag log fånigt. 


Vi satte oss sedan på en bänk utanför Tiffanys och upplevde gamla minnen, tittade på folk och gick sedan vidare mot medis och folkungagatan. 

Kvällen i går är obeskrivlig. Så tacksam. Sorry girls men han är Min. 

Shit, jag kan knappt få ner orden för det är så mycket känslor just nu. Det är det här mitt liv alltid har drömt om att handla om, så jäkla mycket romantik, kärlek, ord och handlingar. Jag lever livet så mycket nu. 

Herregud vilken tacksamhet jag känner i hela min kropp. Förlåt om jag tjatar om det men det är så jag känner. 

I eftermiddag ska vi iväg på födelsedagsfirande så vi hörs efter det. Vill önska er en fantastisk helg och lev verkligen det liv ni alltid drömt om. 

Allmänt | #kärlek, #small island timmermansgatan | |
Upp