Våffelmakeriet och kärlek

Äntligen är det fredag, som jag har längtat efter den här dagen. Ikväll kommer jag att få uppleva en av mina absolut största drömmar vilket ska bli så sjukt mysigt. Vad det är får ni höra om efteråt men jag kan säga att jag har längtat efter detta i hur många år som helst. Blir helt tårögd bara av tanken. Så på kvällen under middagen satt min kille och förberedde för i morgon. Så jäkla fint av honom. Det vi kommer att göra är verkligen en av mina allra största drömmar och det känns helt fantastiskt att nu kunna bocka av det på listan över drömmar jag vill uppnå. Han är helt fantastisk. Galet ändå att vi snart har känt varandra i åtta år. 



Jag hann med en långpromenad med min bästa vän och hennes lilla dotter, min guddotter och sedan åt vi lunch på Våffelmakeriet som jag verkligen kan rekommendera. Jag åt deras medelhavsvåffla men bytte ut någon skinka mot lax istället, den blev så god. Deras efterrättsvåfflor är också riktigt goda. Så har ni ännu inte varit där så måste ni åka dit, att både sitta i deras mysiga trädgård men även inne i "allt det gamla" är en upplevelse i sig. Ett riktigt bra matställe. 


Snart ska Albert till sin husse och jag ska förbereda mig inför kvällen, jag undrar vad jag ska ha på mig då vi kommer att vara ute för det mesta. Det kommer att bli en riktigt mysig helg med både att få "uppleva min dröm" ett födelsedagsfirande, och lite sånt.

Jag har verkligen hittat min bästa vän och pojkvän i ett och jag är så lycklig över vår relation vi har i dag. Vilken fantastisk människa han är. Tack, tack livet, tack tack tack 🙏

Allmänt, Restauranger, Tipsar | #matställen, #matställen gustavsberg, #våffelmakeriet, matställen värmdö, våffelmakeriet gustavsberg | |
Upp