Vänskaper och situationer

Det här med att trycka på publiceraknappen verkar tydligen vara svårt för mig. Jag skrev ihop ett inlägg igår, drog iväg och märker sedan att det inte har publicerats så nu är det bara att skriva om allt.

I förrgår var jag iväg på möte på jobbet, jag som är ställföreträdande får ibland vara med på möten med olika myndigheter och oftast är vi ganska många på de där mötena. Jag kan tycka att vissa myndigheter kan vara lite för hårda men samtidigt har ju de sina lagar och regler att följa, jag har mina men man önskar ibland att det var lättare för människorna jag representerar. Att hamna i svåra situationer kan inte vara kul och det måste vara så stressande inombords. Ibland känner man sig extremt hjälplös och jag känner verkligen med dessa människor. Jag kan inte göra mer än att föra talan åt mina kunder och hoppas på det bästa. 

Efter mitt jobbmöte mötte jag upp mina vänner för en morgonfika innan vi tog en långlunch på chop chop, deras sushi kan jag inte få nog av. Efter det blev det en lång fika på donken med massor av tjejsnack. Så glad för mina fina vänner. Jag är extremt "hård" med vilka människor jag vill ha i min innersta krets men det har också blivit att jag har de absolut bästa vänner man kan ha. Jag ställer höga krav, både i vänskap och i kärlek och det är jag glad över. Man ska inte ta vem som helst in i sitt liv och man ska heller inte vara rädd att göra slut på vänskaper som inte är bra för en. 


I går satt jag och mejlade iväg lite jobb innan det var dags för en spontanlunch med en vän. Efter lunchen tog vi en promenad i det fina vädret. Jag tror att jag har blivit allergisk mot gräs eller pollen. Något reagerar jag på, så fort jag går ut börjar mardrömmen med en rejält svullen näsa, än så länge är det "bara" det symtomet jag har och trötthet. Nu börjar ålderskrämporna att komma, haha. 

På kvällen var vi bortbjudna hos några vänner på middag, det bjöds på riktigt god hemlagad thaimat. Tre olika rätter, vårrullar, kyckling med röd curry och en nudelrätt med fläskkött. Det var himmelskt gott och jag hade svårt att sluta äta. Vi catchade upp sedan sist vi sågs och sedan åkte vi hem. Nu ser jag väldigt mycket fram emot den här helgen. Och snart är det midsommar också. Som jag längtar. 

Allmänt | |
Upp