10 frågor om mig

1. Vill du göra några tatueringar? 
Jag har redan fyra stycken men två till är i planerinsfasen, jag och mina syskon ska göra en syskontatuering och sedan vill jag ha en text om min mamma som omkom i en olycka. 

2. Vilken resa drömmer du om? 
Orkar ni höra om mitt tjat om Italien? Det är min absoluta drömresa nummer ett. Jag fattar inte att jag inte har kommit dit än då jag alltid velat åka dit. En gång vågade jag inte åka dit pga flygrädsla och då skulle jag dit på begravning av min italienska farbror.. Sen var en resa bokad till Rom för några år sedan, men med min vanliga otur går hela Italien ut i strejk just när jag ska flyga dit.. Jag hamnade då i Barcelona istället. Undra när jag kommer att komma till Italien? 

3. Har du varit med i tidningen? 
Jag har varit med i tidningen några gånger, expressen, DN, Nacka Värmdöposten.. 

4. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln i morse? 
Jag har blivit väldigt bra på att ge mig själv komplimanger och ser mig själv på ett positivt sätt så, "du är grym, du är så jävla grym". 

5. Vad är det första du gör på ett hotellrum? 
Åh nej vågar jag skriva ut det här? Mhm okej, jag brukar slänga mig på sängen, kanske hoppa lite i sängen (nä skoja, eller?? ) men jag springer alltid till sängen och slänger mig på den och ler stort. 

6. Nämn fem saker om dig som säkert inte många vet
Vad vet ni inte? Känns som att ni vet mer om mig än vad jag själv vet. Jag älskar romantik, och för mig är romantik enkla saker, bara genom att äta middag och prata om djupa saker, herregud vad jag älskar sånt, jag älskar en stjärnklar himmel och bara sitta och titta upp på den, pussas, hålla handen. Som sagt, romantik för mig är också mer en känsla man har med en person, då kan helt plötsligt allt bli väldigt romantiskt. 

Jag har gjort en skönhetsoperation, och jag kommer förmodligen aldrig att göra fler och jag skulle aldrig våga göra något i mitt ansikte. 

Jag är väldigt lekfull av mig. 

Jag har hög moral som jag står fast vid. 

Jag är extremt svårflörtad. 

7. Vad kan du inte förlåta? 
Otrohet, ursh hur kan man utsätta en annan människa för ett sånt svek? Jag har väldigt svårt med att förlåta lögner, att man går bakom ryggen. När man slösar på andra människors tid. 

8. Har du några ärr? 
Jag har en hel del ärr, hela gomen, hela halsen i princip, hela högra benet och två ärr under brösten. 

9. Har du snapchat? 
Vad är det? Nä men jag hade det i tjugo sekunder innan jag tog bort den. Jag föredrar att ha så lite appar som möjligt. 

10. Hur blev du modell? 
Det var väldigt länge sedan jag var modell och gick på modellskola men jag var på en casting där man skulle utföra många moment, bla att bjuda på sig själv och det var säkert just det momentet som jag klarade mig bäst på Hahaha. Så blev jag antagen till modellskolan och fick lära mig väldigt mycket. Det var en rolig tid. 

Allmänt | |
Upp