Att ta det där steget

Det där steget som säkert många där ute är rädd för att ta, "vi måste hålla ihop för barnen skull" "vi måste hålla ihop bara för att hålla ihop" "vi måste hålla ihop för att det är det mest bekväma" ursäkterna är nog så många fler. Då ställer jag frågan, ska man inte hålla ihop för att man är lyckliga med varandra? Ska man inte hålla ihop för den kärleken som finns mellan er som par? Det svaret är ja, iaf för min del. Även om jag hade haft barn hade jag aldrig stannat i ett förhållande där kärleken inte finns mellan mig och min partner och jag tror att mina barn inget hellre vill än att se mig lycklig.

Ett hem byggs inte av storleken du bor i eller saker runt om, ett hem byggs av kärleken man känner till sin partner "home is where the heart is" den texten har mamma satt upp på en vägg i köket i mitt barndomshem och så är det verkligen för mig, där jag känner mig mest hemma är där mitt hjärta vill vara.

Vad väljer ni? Att vara lyckliga eller att hellre vara olyckliga? Varför stannar ni kvar i ett förhållande där ni inte är lyckliga? Är inte livet lite för kort för det? Är det inte skönare då att vara lycklig med någon? Egoistiskt? Nej. Sunt? Ja. Gör dina drömmar till verklighet. Bekvämlighet eller att fortsätta gå i en cirkel, det sätter stopp för den där sanna lyckan. Det är svinläskigt att ta det där steget men det är värre att stanna kvar. Hjärtat vet vad den vill ha och kommer att göra allt för att vägleda dig till rätt väg. Du kommer säkert att blunda för dom signalerna om och om igen. Tills en dag när du tar det där steget mot lyckan, steget till att hitta just din perfect match, din själsfrände som kommer att göra dig till den lyckligaste personen på denna jord, den personen du inte vill vara utan, den personen som får dig att känna den där speciella kärleken. Jag tror absolut att det finns en själsfrände för alla där ute. Så stanna inte kvar i något som inte ger dig de rätta känslorna, ta det där läskiga steget. Låt inte rädslan stoppa dig för att nå det du verkligen vill ha. 
Allmänt | |
Upp