Det är bättre att säga för mycket än att aldrig kunna säga det du behöver säga igen.

Den här måndagen var lugn annars brukar det vara en hel del just på måndagar så jag tog med mig hunden på en långpromenad på nästan två mil. Så mysigt att bara lyssna på musik och njuta av det fina vädret. 

Jag träffade på en äldre herre med tre hundar varav en av dessa hundar både var nästan helt blind och helt döv och väldigt gammal. Han stod länge och pratade med mig och hade tårar i ögonen när han berättade om sin bästa kompis som inte alls har lång tid kvar och hur mycket han önskade att hans hund också bara var 1,5 som min. Att man verkligen ska ta till vara på tiden tillsammans med dom man tycker om och göra det bästa av den. 

Jag önskade han en mysig dag med sina fyrbenta vänner och att vara här och nu och göra det bästa av just tiden tillsammans.

Jag tänker själv mycket på tiden, tiden man har förlorat med någon man tycker så mycket om. Hur viktigt det är att lyssna på sitt hjärta. Saknar du någon, berätta det för personen. Jag önskar att jag kunde ta upp min mobil och slå min mammas nummer och få ett svar på andra sidan luren, av henne och bara få säga att jag älskar henne och saknar henne varje dag. För det gör jag. Men det kan jag inte säga till henne och det gör ont. 

Tankar dyker upp som "gjorde jag det bästa av tiden med henne? tog jag henne för givet? Sa jag tillräckligt många gånger till henne hur fantastisk hon var?..." 

Det är bättre att säga för mycket än att aldrig kunna säga det du behöver säga igen. Som John Mayer säger i låten "Say" say what you need to say. Allmänt | |
Upp