Drömmar

Jag har lite mycket att göra just nu och då får bloggen tyvärr lida en aning men snart så. I går spenderade jag i princip hela dagen med en utav mina absoluta bästa vänner. Hon kom redan tidigt på morgonen och hängde här, sen köpte vi lunch från ett nytt favoritställe, den listan börjar bli lång nu. Fyfan vad glad jag är och tacksam över att ha de bästa vänner man kan ha i mitt liv, herregud, blir helt tårögd av den tanken. 

Shit vad hjärnan ändå fungerar toppen fast jag har så mycket att göra. Ibland undrar jag var all min energi kommer ifrån. Mamma sa alltid när jag var liten att hon inte förstod hur folk orkade med min energi. Jag älskar livet och vill uppleva så mycket hela tiden. Jag är en otroligt levnadsglad tjej som är fylld med positiv energi. 

Lägger upp två bilder från min uska utbildning som skolan även ville ha på deras hemsida vilket var kul. Jag älskade framförallt dessa två moment, att ta blodprov och att göra HLR. Så mycket vi övade på det och så viktigt att kunna, att göra det på rätt sätt. Det kändes i armarna då vi gjorde HLR om och om och om igen. Jag älskade det fast det var tufft. Jag älskar utmaningar i vården, att få tänka, att få ge trygghet, att utvecklas. Akuten har lockat mig länge och har alltid funnits i bakhuvudet. Mm vi får se. Eller att sitta på VC och ta massor av blodprover. Jag har till och med drömmar om att sitta på vak, jag har gjort det förut vilket innebär att sitta på dödsbädden och ge tryggheten i livets slutskede. 

Ja jag älskar att arbeta med att hjälpa människor, väldigt väldigt mycket. 

Allmänt | |
Upp