Ett bra samtal och tips på en ny restaurang

Det känns så konstigt att blogga i dessa tider och framförallt att skriva om saker man själv är glad över. 

Den här maktlöshetskänslan över att inte kunna göra något åt den här situationen som är i Europa, i världen. Krig sker här och där och jag förstår verkligen inte varför det ens ska behöva hända. Att människor styr ens liv på det här sättet, tvingar människor att leva i skräck, oroligheter och att bli dödade. Samvetet då? 

Vad kan jag göra? 


I går fick jag två bra nyheter ang mig själv. Det första var att jag äntligen är "fri" från gyn. Jag har under tre års tid fått tagit massor av cellprover, fått dåliga besked, behövt göra en operation, fick dåligt besked efter det. Och nu äntligen efter allt så fick jag beskedet om att jag slipper en operation till och att det nu är borta. Sen har jag känt mig konstig i huvudet, jag har känt att det är något som verkligen inte stämmer där och mycket riktigt så hittade dom något på mrt:n av hjärnan. Bland annat så har jag kraftig bihåleinflammation som har satt sig på hjärnan så det blir antibiotika och kortison för det.
Och de skador jag redan har på hjärnan har inte blivit värre på tio år. Dem är stabila. Lättnaden är verkligen helt obeskrivlig. 

Nu ska vi bara få slut på det här krigandet...

Har vi inte haft helt fantastiska dagar i veckan och helgen ser ut att bli lika fin. 

På tal om något helt annat nu så måste jag tipsa om ett grymt sushiställe som heter Sakae V och ligger ute i Torsby. Maten är så god och jag har redan fått en favoriträtt som heter Shake Muschi som är lax med ris, sushin är även den god. Jag längtar redan till nästa besök där. 

Nu ska jag sätta mig framför datorn och skriva lite på min bok så att den blir klar någon gång. 


Allmänt, Restauranger | #sakae v, #sushiställe, #sushiställe på värmdö | |
Upp