Läskigt!

Det här med att blogga kan vara extremt läskigt ibland och man märker att det är väldigt nyfikna själar där ute. Speciellt när man går ut med något specifikt, haha. Det kändes väldigt bra med att skriva ut hur det låg till (se inlägget nedan) så att man slipper skvaller och det är nog det värsta med att bo här, det är som en liten stad och allt sprids verkligen som en löpeld. Min statistik höjdes något enormt i går och bara nu innan klockan sju på morgonen hade jag fler läsare än vad jag brukar ha per dag. 

Skönt att man hann bearbeta och reda ut saker innan folk fick veta. 

Ibland önskar man att man hade ett facit på hur livet kommer att se ut så att man vet, men vill man veta? Och den stora frågan då är att om man vet, skulle man kunna ändra det som händer? På något sätt? I slutändan vill man nog inte veta. 

Livet är en berg och dalbana som aldrig är helt svart, eller vitt. Utan massor av nyanser av grått, det är aldrig 100% bra, men heller inte 100% dåligt. Man överlever mer än vad man tror, man lär sig att hantera sorg och smärta. Ingenting varar för evigt då vi alla har en viss tid i just detta liv (jag tror på återfödelse) och det gäller att göra det bästa av just sitt liv. Lär känna dig själv på djupet, gör val och handlingar efter vem just du är som människa. Vi alla är olika. Så otroligt olika vilket gör varje person unik. Och det är väl fantastiskt att vi är så olika. Både på det personliga planet och utseendemässigt. Jag är jag och jag vill inte vara någon annan. Och med varje kapitel som händer i livet lär man känna sig själv ännu mer och vad just jag vill ha av utav livet och vad man inte vill ha. 

Ha en fin dag. 
Allmänt | |
Upp