Lets talk about sex

I annonssamarbete med Sinful

Att prata om sex är väldigt naturligt för mig och att skriva om det är minst lika naturligt och inget man ska skämmas för. Det är alltid kul att göra ett samarbete med Sinful och deras sexleksaker. Sex ska vara någonting man njuter av ensam eller tillsammans med någon och njutningen maxas dels med att ha sex med någon man tycker om men också att ta det till en ny nivå där känslan förstärks med sexleksaker

Jag vet hur svårt det är för kvinnor att få uppleva en njutning fullt ut. Det är lättare för män. Kanske har du aldrig upplevt den där njutningen som får hela kroppen att pirra till. Då har jag ett tips på den bästa leksaken enligt mig själv och det är satisfyer pro 2. Den öppnade upp dörren till en helt ny värld och gjorde allting mycket enklare. Jag kan inte sluta tipsa mina tjejkompisar om den för den är grym.


Utforska den tillsammans med din partner eller ensam och njut njut njut. Om jag bara fick välja, en sexleksak att ha hemma så är det den jag hade valt utan tvekan. 

Sinful har ett stort utbud där du med stor sannolikhet kommer att hitta just den leksaken du kommer vara glad över att du köpte till dig själv, eller varför inte överraska din partner med något. Sex ska vara en njutning för för både män och kvinnor. 

Testa också satisfyer curvy 1+ som är en appstyrd variant. Den är även vattentät och med appen styr du den enkelt. Varför inte i takt till din favoritmusik eller till din partners röst. Dessa leksaker som jag tipsar er om är lufttrycksvibratorer. 

Jag pratade nyss med en god vän som jag tipsade satisfyer om och hon berättade att hon köpte den tack vare mitt tips och att det är hennes bästa leksak också, hon har till och med tipsat hennes vänner som ger samma åsikt. Det positiva ryktet går vilket känns så kul. Jag hoppas att du vågar testa den och att du blir lika nöjd som oss.Allmänt, Tipsar | #sexleksaker, #sinful | |
Upp