När livet ändras börjar en ny historia att skrivas

Jag och min sambo har separerat, ett gemensamt beslut och vi skiljs åt på ett bra sätt. Drömhuset ligger ute till försäljning och jag har vant mig vid den tanken, nu får det bli någon annans drömhus. Jag önskar att alla separerar på det sättet vi gjorde. Jag önskar han allt gott i livet och vad det kommer att erbjuda för honom.

Och där vänder vi kapitel. Ett nytt kapitel tar vid och jag greppar tag om pennan och skriver. Eller jag använder tangenterna om vi ska vara tydliga och ärliga. 

Vart tar jag nu vägen? Jag flyttar faktiskt redan nästa vecka. Jag flyttar hem, hem till min lägenhet, min pärla som hade svårt att släppa taget om mig. Mycket av det som sker i livet finns det en mening med. Det är läskigt så in i helvete att ta steg här i livet, vissa steg är läskigare än andra men det måste göras. Man kan inte bara vara bekväm. Det räcker inte, inte när man vill ha så himla mycket mer. 

Dagen har varit bra, jag fick ett nytt uppdrag på jobbet vilket ska bli spännande. Sen har min bästa vän varit här med sin lilla dotter på lunch vilket var supermysigt. Jag lagade terriyakilax med ris, det blev väldigt gott. 

Allmänt | |
Upp