Tidlösa ting

Är det inte helt fantastiskt att köpa något som du aldrig tröttnar på. Något som är tidlöst för just dig. Jag har många tidlösa ting och det är något jag satsar stort på när jag köper något. Jag vill inte känna att jag inte har någonting att sätta på mig när jag går in i min garderob. Jag vill inte ha för mycket kläder som jag ändå aldrig kommer att hinna använda. Jag vill kunna använda mina kläder år efter år och känna mig fortfarande vacker. 

Ni vet hur mycket jag tjatade om mina vita "toffelskor" i ett inlägg här nedan, dom var verkligen tidlösa för mig och jag önskar så att jag hittar dom igen. 

Ett annat plagg som är tidlöst för mig och som jag känner mig så söt i är denna klänning som kommer från Rut mfl, men det märket verkar heller inte finnas kvar? Eller är det bara jag som inte hittar det. Hur kan varken mina tidlösa skor eller klänningar likt denna inte finnas kvar? 

Klänningen tror jag att jag köpte någon gång när jag var kanske arton år, jag kan ha varit lite yngre till och med och får fortfarande följa med på solsemester och jag känner mig fortfarande väldigt vacker i den. Konstig att den har hållit i så många år och ser fortfarande ut som ny. Vackra tidlösa ting. Eftersom att mina tidlösa ting verkar gå ur tiden i butik så får jag tänka på det nästa gång jag köper "ett" tidlöst plagg. 

Har ni något plagg eller skor som är tidlösa för just dig? 

Jag ska försöka leta upp en gammal bild på mig i den här klänningen så får ni se en då bild och en nu bild. Jag kan inte fatta att den ändå har hängt med i så många år. Tiden går så fort.

Visst är klänningen söt? Eller det kanske bara är jag som tycker det. 
Allmänt, Tipsar | #galaxy hotel ios, #ios, #ios grekland, #klänning, #rut mfl, #tidlösa klänning, #tidlösa plagg | |
Upp