Undra vilka ni är?

Pust och flämt. Jag är helt slut av all packning och kaoset är ett faktum, jag tycker så synd om två av mina bästa vänner som ska hjälpa mig att flytta på torsdag. Det kommer bara att bli en sväng med släpvagnen så det är skönt det men ja. Dum som jag är har jag förlagt hänglåset till förrådet, det hade varit så skönt att kunna få bort så mycket som möjligt från lägenheten, gjort är gjort och jag får helt enkelt bo i ett kaos ett tag och det är helt okej. Jag ser framför mig när jag har fått ordning hur vackert mitt hem kommer att bli så lite kartonger ett tag är inget att hänga läpp för. Ni får hänga med på det. 

Jag är lite orolig över om jag kommer att få sängen att passa på loftet. Innan har jag haft en 140 säng och nu är den 180. Hmm, jag sitter här och jämför med en linjal plus tio cm till och då känns det som att det kommer att gå då jag hade utrymme på båda sidor av sängen tidigare. Håll tummen. 

Mitt hem kommer att bli så mysigt. Jag har fått mycket frågor om hur det känns att flytta från 150 kvm till 27+7 kvm och det gör mig ingenting alls, min lägenhet är fantastiskt vacker, så högt i tak och luftigt (nästan fyra meter) och sen gör loftet att jag har ett sovrum för sig. Med andra ord har min lägenhet en bra planlösning. Och sen är ett hem något som är fylld med kärlek, oavsett vart man bor, hur storleken är där man bor och allt sånt. Man kan bo i det lyxigaste finaste huset men ändå vara olycklig, och man kan bo i en mini lägenhet och vara världens lyckligaste människa. Jag väljer helt klart det senare alternativet alla gånger. Storleken har med andra ord ingen betydelse alls utan det är hur det känns i hjärtat. Så, där har ni svaret på det. Jag är så tacksam för mitt hem, mitt underbara hem som jag köpte för precis fem år sedan nästa på dagen. Den är bara min och jag älskar den obeskrivligt mycket. 

Ursh, jag skulle aldrig kunna vara en människa som aldrig är nöjd, det måste vara fruktansvärt. Själv är jag så nöjd och tacksam för minsta lilla sak. Jag värdesätter helt andra saker. 

Jag har haft lite ångest över Albert vår hund, hur han ska klara av en flytt till ett så mycket mindre hem men samtidigt vill han alltid vara nära mig, där jag är är han. Han följer mig troget så han kommer nog att älska att slippa förflytta sig från rum till rum. Sen kommer han att bo hos mig tre hela dagar i veckan plus lite på måndagen och lite på fredagen, sen har vi byte. Så vi har honom hälften av tiden i veckan var vilket fungerar utmärkt. I måndags kom trollet hem till mig och på fredag är det hussedagar igen. 

Jag önskar att alla fick gå igenom en bra separation. Det gör jag verkligen. 

Nu sitter jag här och samlar kraft för att ta tag i det sista av packningen igen. Det är inte mycket alls kvar men jag känner att jag vill ha lite ordning ändå i kaoset... Hua!!! 

Så i morgon är det sista hela dagen i drömhuset sen börjar ett nytt kapitel i drömlägeheten på torsdag. 

Det ska bli så spännande att se vilka man kommer att sitta mitt emot och skriva papper med sen med mäklaren och de nya ägarna av drömhuset. Undra vilka ni är? Ni kommer att få ett riktigt drömhus. Herreguuuuud. Ni kommer att älska att bo här, jag älskar att bo här. Det är så vackert. 

Allmänt | |
Upp