Vi kör en till "Tio saker om mig"

I dag har jag ingen fokus på att skriva ett specifikt inlägg och jag vill ju även att ni ska få en chans att lära känna mig lite bättre bakom bloggen så här kommer tio saker om mig igen.

1. Jag är en "vanemänniska" om man kan kalla det så. Jag gillar inte att byta ljud på tex sms eller ringsignal. Här om dagen ändrade jag signal på sms och nu hoppar jag till varje gång jag får ett sms, Hahaha
Jag brukar aldrig ha ljudet på men på sistone har jag haft det för jag missar annars viktiga samtal tex med mäklare eller jobb. Så skönt att mitt nya uppdrag inte börjar förrän nästa vecka då jag har mycket fokus på flytten nu.

2. Jag har gått på en hel del koncerter i mitt liv, Peter Andre, Spice girls, Stiftelsen flera gånger, electric banana band, massor av svenska hiphop artister (var på en hiphop galan på berns för några år sedan) Hollywood Vampires med Johnny Depp, Alice Cooper och Joe Perry, Norlie och Kkv, Cher. Jag har säkert glömt någon. Jag har dock inte varit på koncert sedan Norlie och Kkv 2017. Vad tiden går. 

3. Jag har varit med i en Ica reklam men jag tänker inte säga vilken, haha. Jag har även varit med under inspelningen av fler Ica reklamer. Det var min enda "tv debut".. Jag kan möjligen finnas med i ett avsnitt av Solsidan med mamma också, men jag vet inte vilken. Eller om den scenen ens togs med. 

4. Jag har jobbat på Wallmans salonger under en kort period innan jag sa upp mig för att jag kom in på linjen jag ville gå på yrkeshögskolan.. 

5. Jag är en riktig teaterapa och älskar att stå på scen vilket man inte kan tro då jag är blyg av mig men väl uppe på scenen briljerar jag, eller det var nog att överdriva men ja jag tycker att det är kul att vara på scenen. Jag har varit på flera scener på teatrar i Stockholm, även i Globens galleria (min första manekäng visning) detta var en stor del av mitt tonårs liv vilket var för eeeeeevigheter sedan. 

6. Jag gillar att både lyssna och se på True Crime och min hjärna börjar direkt att arbeta med att tänka på "varför och vad gick fel i människors hjärna som klarar av att göra brott".. Varför blev en människa så? m.m. Jag gillar beteendevetenskap..

7. Jag hatar att klippa mitt hår, jag går hellre till tandläkaren än att jag klipper mig, Haha. Jag borde nog gå och klippa mig och även ha mer inpackningar (jag kör dock inpackning två gånger i veckan, varje gång jag tvättar håret och fuktar det) men i detta klimat är mitt hår en total katastrof... Jag flyttar nog till varmare breddgrader snart.. Eller inte. 

8. Jag älskar att utvecklas som människa, det är då jag lever på riktigt. Se nya saker, prova på nya saker, självutveckling och tankeutveckling, nörda ner mig i böcker, texter eller historieprogram. I dag vet jag vem jag är till 100% och utvecklar mig själv genom det vilket känns så jäkla underbart. 

9. Jag har inte alltid gillat att ha klänning, jag umgicks mest med killar i min tonår och klänningar hittade jag långt senare, det var nog bara för några år sedan. Nu älskar jag att ha klänning och kjol. Även mycket "boyfriend jeans" haha. 

10. Jag älskar popcornen på bio men det är sällan jag äter dom i biosalongen utan väntar till efteråt då jag alltid lyckas få ett popcornskal i halsen och får hostattacker, asjobbigt och så sitter man där och försöker att kväva hostan för att inte störa.. Nä då njuter jag hellre av mina popcorn efteråt.


Allmänt | |
Upp