Bästa dagen!

Regnet öser ner utanför fönstret här i Stockholm. Men det gör verkligen ingenting även om det är fredag. I dag har jag lite att göra på min to do list och det är framförallt att skriva ihop ett samarbete (annars brukar mina fredagar vara heliga från jobb, men ibland är det undantag med jobbsamtal eller samarbeten) men jag ser inte samarbeten direkt som "jobb" då skriva är ett av mina allra största intressen, och det är ju kul att få betalt för sitt intresse. Så det vill jag få iväg och publicera här innan klockan tolv. Sen är det helg. 

Jag måste även organisera och städa lite. Det är väldigt mycket att göra och en tripp till både den ena och den andra affären (Ikea bla) hade varit på sin spets. Jag behöver förvaring. Men det känns inte lockande att åka till Ikea en dag som denna då det lär vara mycket folk så det får vänta lite. 

Sen måste jag tipsa er om något som jag gjorde i morse och det var att ha spabad med lök i, alltså en kastrull som har kokat och som man har lagt ner lök i och sen  sitta med kastrullen under en handduk med ansiktet, mitt ansikte blev babylent men framför allt var det skönt för både mina bihålor och hosta. TIPS! 

Jag älskar fredagar och i helgen får Albert vara med mig så det blir mysigt. 

Jag satt och tänkte på en text som min mamma satte upp i köket och den lyser "Home is where the heart is" och så är det verkligen. Det är då man känner dig som lyckligast. Inga materiella ting, eller ett boende kan ändra det man känner för en person i hjärtat, jag menar, ett hem känns som ett hem med rätt person oavsett hur man egentligen bor, bara man är lycklig i hjärtat. Det är det som betyder allt i slutändan. Ja för mig iaf.

Jag har så mycket jag vill berätta för er men det får vänta lite till. 
Allmänt | |
Upp