En dag i badhuset

I går hade jag en för och eftermiddag med mina tre bästa väninnor. Hur kul är det inte att de har blivit vänner med varandra och att vi nu umgås både tillsammans och att dom umgås själva utan mig, det är så kul och det känns som att vi bara blir tajtare och tajtare med varandra. Jag har de tre absoluta bästa vännerna man kan ha. Så jäkla fina människor. 

Så i går drog vi till badhuset med de små. Min fd svägerska som är en av mina bästa vänner har precis fått en dotter, mitt gudbarn och de var också med, men badade såklart inte. Men jag tog hennes son på två år och badade med honom. Det blev riktigt bra och vi hade så kul och jag vann hans förtroende väldigt fort i vattnet. Jag kände mig som världens bästa barnvakt.


Efter badet skiljdes vi åt och jag käkade lunch med min ena väninna och catchade up lite, det blev lunch på delselius, för min del blev det en riktigt god ceasarsallad. 


Nu har jag precis kommit hem till min lägenhet och tänkte sitta och skriva klart två samarbeten som jag ligger lite efter med. Jag har fortfarande tid på mig att göra dom men jag gillar att lämna in dom nästan direkt. 

Allmänt | |
Upp