En knuff i rätt riktning

"Jag hittar inte motivationen till att hitta ett jobb, min självkänsla är väldigt låg och jag vet inte vart jag ska börja, vad säger man ens på en arbetsintervju? Vart hittar jag ett jobb som passar just mig som har lite svårigheter? Och vilken utbildning ska jag gå för att hitta just mitt drömjobb? Jag klarar inte detta ensam. Jag tror att jag behöver hjälp från andra för att nå mitt mål, jag cyklar iväg till arbetsförmedlingen och anmäler mig som jobbsökande och berättar lite vem jag är som person för henne i luckan varpå hon i luckan säger - har du varit inne och kikat på jobbfind Sverige? Jag tror att deras rusta och matcha insats skulle vara den perfekta hjälpen för dig.


Jag kikar in på deras sida och läser på lite och ler för mig själv, detta kan vara något, det är precis det jag behöver hjälp med. På flera platser runt om i Stockholmsområdet har dom sina kontor. Hägersten blir perfekt för mig. Äntligen har jag hittat lite motivation och ringer dit och bokar ett möte"

Insatsen rusta och matcha är riktad mot dig som är just inskriven hos arbetsförmedlingen och är i behov av extra stöd för inviduell hjälp att komma ut i arbete eller i utbildning.

Med insatsen får du hjälp med ansökningshandlingar, kontakter med arbetsgivare, studie-och yrkesvägledning, studiebesök och korta utbildningsinsatser samt workshops. Allt för att ge dig den bästa möjligheten att få ett jobb eller hitta en utbildning utefter dig själv. Ibland behöver man den där extra knuffen.

Jobfind Scandinavia AB är en del av Angus Knight Group. AKG etablerades år 1991 i Australien av Duncan Angus. Nu finns de också i Storbritannien och här i Sverige. Anställningsinsatser är bland annat dessa:
Utbildning, rekrytering och bemanning, stöd för funktionshindrade i utbildning och arbete, integrationsinsatser och mångfaldsarbete, 
samhällsutbildning & bistånd, hälso- och sjukvårdstjänster. 
Allmänt | #jobfind | |
Upp