En magisk solnedgång och traditioner

I går kväll kändes det som en riktig sommarkväll. Vi åkte iväg till ett ställe, egentligen för att fixa med en båt men det slutade med en liten vandring upp till ett högt berg istället, utsikten var magisk och där satt vi ett bra tag och hade Jon Henriks jojk i bakgrunden. Det kändes som att man satt på ett fjäll högt upp i norrland. Efter det ställde vi bilen vid havet och såg solen gå ner bortom horisonten. Det var verkligen så mysigt. 

På kvällen hade jag och min syster vår årliga tradition som vi började med efter vår mammas bortgång. Jag hjälper henne med att beställa skolavslutnings kläder, kläderna hon ville ha var så fina, min älskade lillasyster, i år går hon ut nian, vart tog tiden vägen. Jag hoppas att vi fortsätter vår årliga tradition fram till studenten. 
 
Snälla snälla människor, mina läsare. Var alltid vänliga, i både ord och i handlingar. Hur man skriver något, hur man säger något, gör inga personangrepp. Tänk på hur ni beter er mot andra människor. Tänk på vilka människor ni själva vill vara. 


Allmänt | |
Upp