En perfekt dejt

Helgen gick verkligen så fort men den har varit riktigt mysig så jag har njutit av varenda sekund. Middagar med vänner både på fredagen och på söndagen. 

Valborg var också helt fantastisk, en lugn dag som avslutades med en roadtrip på kvällen till bland annat Muskö. Vi packade in massor med gott i bilen och åkte i väg dit. På vägen såg vi flera majbrasor och jag kände mig glad över att få spendera valborg på det sättet som vi gjorde. Jag älskar att åka på roadtrip. Det var bland annat det som lockade att åka på safari i Tanzania. Där bilade man från tidig morgon till sen kväll i en hel vecka innan man avslutade resan med en vecka på Zanzibar.

Road är bland de mysigaste dejterna man kan ha enligt mig. Det blir så avslappnat och mysigt. En perfekt dejt med andra ord.

Vad tycker ni är den perfekta dejten? 

När man går skilda vägar med någon är det som att hela ens värld helt ändras om. Speciellt när det kommer till tradition och högtider. Första året brukar alltid vara speciellt. Jag har inte ens tagit tag i det. Vi var ett gäng som brukade fira dessa högtider tillsammans. Men nya traditioner kommer att skapas och det är ju alltid spännande att se hur ens liv kommer att se ut i framtiden. 

Nu ska jag ringa lite jobbsamtal innan jag ska möta upp en vän för lite lunch och lite så. 

Allmänt | |
Upp