En stund av njutning

I ett betalt samarbete med Tropilex

Vad vore inte en natt sovandes under stjärnorna ute i det fria? För mig vore det en ren dröm. En dröm som lätt kan bli sann med hjälp utav en resehängmatta som du lätt kan ta med dig på dina resor. Tyget är av fallskärmstyg och du kan både köpa till myggnät och ett tak i tyg som gör att du både är skyddad från kryp, regn och som håller dig varm. Men om inte backpacker och äventyrslivet lockar dig så mycket utan du kanske är mer den personen som gillar att koppla av på altanen med en kall iste och med en bra bok, perfekt. Varför inte köpa en hängmatta som du kan avnjuta boken i? Det finns både möjlighet till att köpa med eller utan en ställning och hängmattorna är fantastiskt vackra och finns i flera olika färger så att det är enkelt att hitta just din favorit.


Hur mysigt är det inte att slumra till i en hängmatta med fågelkvitter runt sig, att bara få ligga och koppla av och att andras in den friska luften.

Kanske har du en sambo? Varför då inte köpa en dubbelhängmatta som ni kan mysa i tillsammans? Ligga där med ett täcke en varm sommarkväll och bara snacka en massa om livet. Det kommer garanterat att stärka er relation.


Eller så är ni kanske en familj med barn? Då är kanske familjehängmattan ert perfekta val? Läsa godnattsaga där innan läggdags? Det skulle nog varenda unge uppskatta. Tänk att läsa något spännande och höra vinden susa. Eller kanske vaggas till sömn för en middagslur så att energin räcker hela dagen. Både för stora och för de små.

Hur ditt liv än ser ut så finns det en hängmatta för just dig och hur skönt är det inte att ligga och slappa i en sådan både på dagar och kvällar. Livet är till för att njuta.


Allmänt | #hängmatta, #tropilex | |
Upp