Ingen är perfekt, men det finns gränser

I går hade jag en supermysig dag med en väninna, vi började dagen med buffe innan vi köpte med oss gofika och blommor och åkte över till en gammal kund som vi haft när vi jobbade på hemtjänsten. Vi överraskade henne och hon blev så glad över att se oss, vi satt i timmar och pratade om gamla minnen. Ingen har ett minne som hon har, det är helt galet.

Hon har en magisk trädgård och plockade en sån söt bukett till mig i går när vi skulle gå. Underbara människa. Vad jag saknar mitt jobb som undersköterska ännu mer nu när man träffat på gamla kunder. Ibland träffar man på dom när man är ute och går eller liknande också. Jag kan lätt säga att det är det bästa jobb jag någonsin har haft. Visst är det "tungt" många gånger med jobbet som uska men jag skulle inte vilja ha en högre "titel". Älskar man att jobba med människor är vården något jag rekommenderar, och sen ska vissa människor absolut inte jobba med människor...

I dag har jag lite jobbmejl jag måste få iväg, ibland är det svårt att få tag i personer hos myndigheter och nu har jag försökt i flera dagar utan återkoppling eller telesvar så då får jag försöka via mejl. Suck. Jag hade hellre velat ta ärendena i telefon. 

Vissa myndigheter är otroligt underbara, eller ja de flesta är faktiskt det och extremt hjälpsamma i olika svårs situationer, nu vet jag inte om det är så för att jag är förmyndare, men jäklar vilket bra bemötande man får. 

Jag ska även fixa mitt hem för mina turturduvor som ska låna min lägenhet under helgen, jag vill att de ska känna en hotellkänsla med lite extra lyx. De ska ha en liten staycation här. Vad gör man inte för kärleken. 

(blunda för min inslagning, haha) 

På tal om kärleken. Jag fick någon kommentar på mitt inlägg förut om just kärlek där jag skrev bland annat på min Instagram om att jag tycker att folk borde lämna dåliga förhållanden och ja, det låter lättare än vad det är och det förstår jag och man har absolut olika åsikter om det. Några kanske tycker att man ska hålla ihop för barnen, samtidigt som jag ser det som att barnen vill se sina föräldrar lyckliga och då kanske det är i många fall bäst att separera? Behandlar någon dig illa, lämna, hur svårt det än är.. Jag vet att det är lättare sagt än gjort. Men kärleken ska vara något byggt på just kärlek och så mycket annat fint. 

Jag vill att fler ska våga lämna dåliga förhållanden och hitta den där fina kärleken istället. Livet är verkligen för kort för något annat. Hitta personen du blir bästa vän med och känner den där kärleken och attraktionen med och bygg upp något helt fantastiskt och magiskt. Nu menar jag inte att man ska lämna någon för att man "bråkar" ibland, för det hör ju till. Men behandlar någon dig illa, inte värdesätter dig som människa, gör illa dig fysiskt och mentalt, ja då tycker jag att du ska ta dig en funderare över om det är så du vill att ditt liv ska vara. Ingen är perfekt, men det finns gränser på hur man beter sig som människa.. 

Allmänt | #kärlek, #lämna dåliga förhållanden, #separera | |
Upp