Presenter till de små

När jag var liten så var ett av mina största intressen dinosaurier. Jag tyckte att det var jättespännande att se och läsa om dom och jag minns så väl alla böcker jag hade, jag kunde sitta i timmar och var helt farcinerad över dessa djur som en gång i tiden har funnits på vår jord, det är helt sjukt men samtidigt väldigt väldigt spännande. Håller ni med? 

En av mina bästa vänners lilla son på två år är precis som jag var runt den åldern väldigt nyfiken på dessa varelser och ögonen lyser så fort han ser en dinosaurie på en bild eller en leksak och han härmar ljudet av dom så fort han ser dom. Det är hans favoritleksaker så därför känns det extra kul att skriva om just dinosaurier och det var något jag gav honom i tvåårspresent.När jag var inne på leksakscitys hemsida så hittade jag mängder med dinosauriefigurer men självklart också övriga leksaker, med andra ord så finns det något för alla och du kommer garanterat att hitta den perfekta leksaken till just ditt barn eller som present till någon. Och inte nog med det, jag har en rabattkod som jag kan ge till er som är lekc40-b, Rabattkoden gäller t.o.m 2022-12-31 och kan inte kombineras med andra rabattkoder och gäller inte på kampanjpriser. Så passa på att använda den.

Vad är det med just dinosaurier som är så spännande, kan det vara för att de har funnits på riktigt? Tänk om de fortfarande hade funnits idag? sådana enormt stora djur. Helt galet. Räknas inte krokodiler och aligatorer in i det släktet? 

Minns ni filmerna om Lillefot? Landet för länge sedan, den som man alltid grät till. Eller jurassic park. Hur som helst så är dinosaurier något som aldrig kommer att bli ointressant, jag gillade det som barn, barnen i mitt liv älskar dom. 

Vilket är ditt barns favoritdinosauire? Min är "långhalsarna" som jag kallar dom men som egentligen heter Brachiosaurus


Men om ditt barn är intresserad av andra leksaker så finns det givetvis att beställa. Kanske är det matlagning och kastruller? Varför inte köpa ett leksakskök att ha inne i köket där barnet kan laga mat samtidigt som du lagar mat? Eller är det dockor som gäller nu? Det var något jag lekte mycket med. Kika in på hemsidan i dag och använd min rabattkod och välj din perfekta present till ett barn
Allmänt | #leksaker, #leksakscity, #leksakscity.se | |
Upp