Snygga solglasögon

Ett betalt samarbete med Vonvilo

Det här med att skapa en häftig stil som jag personligen tycker är pricken över i:et till en enkel outfit är att ha ett färgglatt diadem, en scarf antingen på huvudet eller runt halsen, smycken men också ett par snygga solglasögon. Vill man inte ändra sin look alltför mycket när solen går i moln så har jag ett väldigt bra tips att ge er och det är nämligen ett par clip on solglasögon som har en retro design. 

Solglasögonen är böjbara så att de ska sitta perfekt på just ditt huvud, designen är unisex och fungerar alldeles utmärkt för både män och kvinnor. När solen går i moln är det bara att fälla upp solglasögonglasen och behålla din stil och ha ett par genomskinliga solglasögon. När solen så småningom kommer tillbaka är det bara att ta ner de mörka glasen igen, de mörka glasen har ett uv skydd som skyddar dina ögon en solig dag. Och den unika designen med både en modern och även en retro look gör att de aldrig kommer att dö ut, de är tidlösa. 

Jag tycker att designen är riktigt snygg och skapar en karaktär på ett bra sätt, de är en fin detalj som kommer att lyfta upp en tråkig outfit på ett perfekt sätt. 

De är multinationella, de kan anpassas efter just ditt huvud vilket gör att de kommer att sitta perfekt och inte glida ner eller i värsta fallet av, de skyddar dina ögon på soliga dagar, de har även genomskinliga solglasögonglasen vilket gör att du lätt kan använda dom vart du än är, inomhus liksom utomhus. Du behöver inte lägga ner dom i fickan utan det är bara att fälla upp de mörka glasen om du tex är och shoppar inne i en butik. Hur smidigt är inte det.  


Allmänt | |
Upp