Bästa burgarna

Jag har åkt på en akut bihåleinflammation från helvetet. Jag har kronisk bihåleinflammation sedan tidigare och den här gången gråter jag av smärta. Jag fick problem med dom efter en stor halsoperation 2008. Nu funderar jag på att göra en titthålsoperation av bihålorna. Någon som gjort det? Jag pallar inte en omgång till av den här värken och då är jag en smärttålig person.

Nog om gnäll. I går hade jag en bra jobbdag och hann beta av allt innan helgen vilket var skönt med tanke på att jag knappt kan röra mig idag förutom när jag måste gå ut med Albert. Det har blivit korta men ofta promenader och det är ju ändå både bra och skönt att röra på sig och få frisk luft. Jag blir ju så uttråkad lätt. 

I går lagade min pojkvän sin specialitet, vagyrburgare, det var himmelskt gott. Mina bästa vänner var över och käkade med oss och hade med sig en present. Efterrätt och goda såser från Deliverkstaden. Burgarna var inte små om jag säger så. Till pomfritsen (stavas det så?) så blev det en vitlökssås gjord på svart vitlök. Den var riktigt god. Vi kompletterar varandra väldigt bra i vår relation vilket är viktigt. Jag skulle kunna äta det här till middag i kväll igen 😇 

Till efterrätt blev det krossad chokladglass med smörkolasås till från deliverkstaden. Den smakar som mjuk knäck 🤤 det blev en väldigt mysig kväll i goda vänners sällskap. 


Allmänt | |
Upp