Fyndat 😍

Vilken helg och vilka fynd jag har gjort pĂ„ loppisar. Fredagen började med att jag var i vĂ€g till badhuset med tjejerna och barnen. Jag Ă„kte vattenrutschbanan sĂ€kert tio gĂ„nger. Eller det var nog att ta i men nĂ„gra gĂ„nger blev det.

Sen skulle jag laga middag till killen men det blev inte riktigt som jag hade tĂ€nkt mig. Planen var att laga tvĂ„ indiska rĂ€tter, en tandorikycklingrĂ€tt och en tikka masala.. Det blev rester och toast istĂ€llet 😂 jag Ă€r nog inte den bĂ€sta i köket. Eller jag Ă€r bra pĂ„ mat men jag tycker inte att det Ă€r sĂ„ kul att laga faktiskt.

PÄ lördagen mötte vi upp mina bÀsta vÀnner och sÄ drog vi pÄ loppisar. En var i Sickla och det var en sju vÄningar loppis vilket var roligt. Jag fyndade tre par skor. Bland annat ett par gröna gummistövlar, det behövde jag som Àr hundÀgare. Sen fyndade jag ett par oanvÀnda högklackade frÄn zara som var hur sköna som helst och var dessutom i en av mina favoritfÀrger vinröd. Jag Àlskar ju att gÄ i svart och sen bryta av med nÄgon fÀrgklick. Jag köpte Àven ett par rosa högklackade som ocksÄ var sköna. 30 kr styck.


Efter loppisar och lunch drog vi till mina bÀsta vÀnner pÄ middag och spelkvÀll. Vi bestÀllde pizza. Bananpizza med fetaost för min del. SÄ gott. Jag Àr en person som har banan till tacos ocksÄ Àr jag ensam om det?

Jag förlorade i plump men vi skrattade sĂ„ vi tjöt hela kvĂ€llen. Älskar vĂ„ra,spelkvĂ€ll Ă€r. Jag nattade deras son pĂ„ tvĂ„ Ă„r och lyckades med det. Jag kĂ€nde mig riktigt stolt efterĂ„t. 

Idag mötte vi upp mina vĂ€nner igen och sĂ„ blev det en liten stund loppis innan vi drog och kĂ€kade lunch med killens bror med familj. Vi Ă„t sĂ„ mycket mat att jag inte klarade av att Ă€ta middag. 

Sen har vi bara myst, spelat tv spel, jag har jobbat lite och bara haft en mysig söndag med andra ord.

Helgen har varit fantastisk. Jag Ă€r sĂ„ glad över min vĂ€nskapskrets som bara blir starkare. Jag har verkligen bara slĂ€ppt in de allra bĂ€sta i mitt liv. DĂ€rför har jag fantastiska bĂ€sta tjejkompisar. 

Planen var att lĂ€gga in bilder frĂ„n loppisen men tyvĂ€rr sĂ„ Ă€r det Ă„terigen tekniskt strul. Jag mĂ„ste byta plattform. Jag vet hur jag flyttar över blogginlĂ€ggen men inte riktigt hur jag fĂ„r med mitt domĂ€n. NĂ„gon teknisk kunnig som kan hjĂ€lpa mig? Flytt frĂ„n blogg.se till WordPress.org? 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 Skulle vara sĂ„ tacksam. 


AllmÀnt | |
Upp