10 drömmar jag har förverkligat och 10 drömmar jag vill förverkliga 🤩

Jag älskar drömmar, både att förverkliga dom men också ha nya drömmar, ibland även drömmar som jag nog aldrig kommer att uppnå men som pirret att kanske någon gång drömmen ändå blir sann, man vet ju qldrig. I detta inlägg tänkte jag ta upp tio drömmar jag har haft och som jag har förverkligat och sen tio drömmar jag vill förverkliga.

10 drömmar jag har förverkligat
1. Santorini, platsen som är fylld med förälskade par, platsen som är fylld med romantik och kärlek. Santorini har funnits på min top fem lista över resor och har alltid varit en dröm att åka till. Hittills har jag varit där fem gånger och jag rekommenderar er att bo i Thira eller Oia när ni är där. Jag älskar Santorini. Har ni inte varit där ännu så måste ni besöka denna plats på jorden.

2. Jag drömde om att bli modell i min tonår. En dag gick jag på casting för en modellskola och kom in. Efter det har jag gått modevisning för stadium, för andra designers (minns ej namnet) gått på teatrar, gått modevisning i Globen, blivit kontaktad av Sveriges största modellagentur, haft kontrakt på mitt hår. Jag slutade dock som modell efter två år av egen vilja (jag kan ångra det lite) men fick med mig tre diplom och massor av kunskap därifrån. Jag förverkligade min dröm iaf. Det var en rolig och speciell tid i min ungdom som tog mycket tid därav att jag slutade.

3. En dröm jag hade som ung var att se Spice Girls live. Jag och mina kompisar uppträdde mycket som Spice Girls i skolan (jag var Baby Spice Emma) jag gick på deras koncert när jag var elva år i Globen som vip.

4. Detta är en väldigt ytlig dröm men som ändå var min dröm som blev sann. Och det var att jag ville göra en bröstförstoring. Jag drömde alltid om att få stora bröst. Jag var rätt plattbröstad. Jag sparade ihop pengarna själv och för några år sedan gjorde jag en bröstförstoring, jag hade en så bra läkare och mina bröst är perfekta (om man får skryta lite). Jag är så nöjd med storleken och beslutet min läkare tog att minska en storlek, hur mjuka dom är, hur naturligt det ser ut, hur allt har läkt, ja allt. Bästa kliniken. Dock vill jag inte skriva ut vart jag gjorde mina bröst men i Stockholm iaf och på en bra klinik.

5. Safari i Tanzania. Att få se elefanter i det fria var det bästa med den resan. Jag har varit i hela Tanzania och upplevt sååååå sjukt mycket. Jag växte i mig själv otroligt mycket efter den resan. Jag har alltid drömt om att göra en safariresa. 2019 blev den sann.

6.  Att göra en öluff. 2019 blev den drömmen sann och slutade med tre veckor i Grekland där Aten, Naxos, Paros, Antiparos, Ios, Santorini och Kreta blev öarna vi besökte. Kykladerna med andra ord. Grekland är perfekt om man vill öluffa och tre veckor var lagom tid, jag hade kunnat stanna en vecka till. 

7. Jag har alltid haft en dröm om att "våga ta beslutet om att leva barnfri" och nu har jag kommit ut med det, jag vill inte ha barn och äntligen vågat jag säga det. Kanske är det en konstig dröm i mångas ögon, men den är min dröm. 

8. Att stå på scen i en vacker klänning. Det kanske låter sjukt men jag har alltid velat känna mig som en prinsessa för en liten stund och en gång när jag var modell så blev jag den utvalda att gå manekäng i en stor vacker svart klänning som hade lampor i sig, hela teatern släcktes ner och där gick jag på scenen och lös upp 😍 så mäktigt. Min "prinsessdröm" blev sann.

9. Jag älskar stjärnor, himlen och skoter och jag har nu sett massor av stjärnfall, ett norrsken och tagit skoterkort (2013) .Tänk en vinterkväll, helt stjärnklart, ett häftigt norrsken och att åka snöskoter, det är lite småkyligt ute, snör yr lite runt dig. Alltsååå hur mysigt. 

10. Den sista drömmen väntar jag lite med att berätta 😉

10 drömmar jag vill förverkliga 

1. Gifta mig. Det är en av mina absolut största drömmar jag har. Jag vill verkligen bli fru och tänker på det mycket.

2. Åka till Italien. Planen är att förverkliga denna dröm nästa år, både Rom och Verona står på schemat då. Italien står högst upp på min resebucketlist. 

3. Köpa en van och göra om till en campervan och åka runt i Sverige och kanske i världen med den. Den drömmen har jag haft i flera år. Tänk vilka magiska platser man får se då. 

4. En stor dröm jag har är att publicera en bok. Jag har skrivit lite över hundra sidor i den nu så det går sakta framåt. Tänk den dagen då jag berättar för er att min bok är klar. Fyfan vad jag längtar.

5. Att ha ett piano. Jag älskar att spela piano och tycker att det är ett oerhört vackert instrument. 

6. Att äta middag högt upp i en skyskrapa i New York med massor av tända ljus, stjärnklart och en magisk utsikt över denna storstad.

7. Att köpa mig en jeep Sahara. Min drömbil och har nog alltid varit. Älskar denna skönhet. Helst i svart. 

8. Att ha en lägenhet i Budapest. Jag har ungerskt blod och jag älskar den staden. Tänk att åka dit en vecka i månaden. Vilken dröm. 

9. Att ha tio perfekt sköna skor i garderoben som är så sköna att man kan gå hur länge som helst i dom. Herregud vad svårt det är att hitta sköna skor. 

10. Åka högt upp och se magiska norrsken. Herregud vad vackert det är. 


Allmänt | |
Upp